Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flexii

automatyczny robot sprzątający Saamba

Polecane posty

Gość flexii

witam chciałam kupić Roombę, zaprosiłam nawet ludzi na prezentację ale na cene 4000 pln mój M. bardzo kręcił nosem. Zaprowadził mnie do centrum handlowego gdzie na pasażu była prezentacja i sprzedaż podobnego sprzętu za 1100 PLN - nazywa się Saamba. kupił ktoś może. Wydaje się, że robi to samo co roomba, tylko mniej kitu wciskają. Czekam jeżelli macie opinie

Gość jacentym
Już sama nazwa sugeruje ze to świetna podróba nie stać ich było na więcej orginalności to tak samo jak Panasoniks . Ja używam Roomby od roku i uważam że to rewelacja warta swojej ceny.

Gość jacentym
Dodam że używamy również scoobę czyli robota który zmywa podłogi podobnie jak roomba odkurza dywany z tym że scooba jest nisko zawieszona i naszczęscie na dywany nie wchodzi. Jacek 691425665

Gość flexii
Kupiłem Robota bez prezentacji w domu, było stoisko w Silesii w Katowicach. Pan który podał swój numer jest pewno sprzedawcą Roomby. Niech sprzedaje tym, co muszą mieć markowego robota. U mnie swietnie sie sprawdza Saamba. Polcecam

Gość roomba za 4000 no ładnie ktoś
sobie zarobi jak sprzeda jak teraz najwyższe modele kosztują nie więcej niż 2500

Gość na allegro są roomby za 1000
nie kupujcie u domokrazcow :O

Gość wlasnie chcialam zamowic
roombe na allegro i co sie okazuje?Jest nie przystosowana do naszego napiecia ,brak serwisu. Zamawiam wiec u domokrazcy.

Gość gość333
Z takich lepszych robotów sprzątających to warto sprawdzić markę iRobot – www.irobot.pl. Oni teraz przodują w produkcji takich rzeczy. Mam od nich robota Roomba i teraz chcemy z żoną jeszcze dokupić Scooba do mycia podłóg. Z Roomba jesteśmy bardzo zadowoleni. Precyzyjny sprzęt, prosty w obsłudze...praktycznie bezobsługowy, poza momentem, kiedy trzeba zbiornik na śmieci opróżnić.

Gość gośćsylka
Porządne roboty do sprzątania produkuje firma iRobot. Ja mam akurat ich Roombę, ale zastanawiamy się z żoną nad sprzętem do mopowania i mycia podłóg bo też coś takiego wyprodukowali. Można sobie podejrzeć na stronie Irobot.pl jak to w ogóle wygląda i pracuje.

Gość hagart
Solidne roboty do sprzątania – odkurzania, czy mycia podłóg produkuje iRobot ze strony http://irobot.pl. Używam ich sprzętu o nazwie Roomba, to jest akurat robot odkurzający. Wysoka precyzja, porządna obudowa, praktycznie maszyna jest bezobsługowa.

Gość neer
Zobacz na stronie www.irobot.pl na robota odkurzającego Roomba. W testach pokrycia powierzchni iRobot Roomba deklasuje konkurencję dzięki technologii iAdapt, zaawansowanemu systemowi czujników i oprogramowania. iAdapt pozwala iRobotowi Roomba znajdować drogę w pomieszczeniach o dowolnym kształcie i rozmiarze, dokładnie odkurzać pokrywając każdy punkt powierzchni wielokrotnie.

Gość zzdee
Najlepsze roboty ma firma www.irobot.pl Pozwalają one zaoszczędzić sporo czasu na sprzątaniu. Nic nie poprawia mi humoru tak, jak świadomość, że nie muszę sprzątać. Z robotem Roomba stało się to codziennością. Mogę szczerze polecić każdemu!

Gość martuchaaa100
co do tego twojego nie umiem się wypowiedzieć, nie słyszałam. Ale z irobotów ja mam od dawna 616 jest bardzo dobry, możesz brac w ciemno ! :)

Ja uwazam ze Roomba jest taka droga poniewaz placi sie głownie za markę. Rownie dobre sa odpowiedniki takowych robotow sprzatajacych. Ja na przykład mam odkurzacz firmy kobot i uwierzcie mi, ze zadnej roomby bym juz nie chciala. Z tego względu, że jest bardzo dobry, dokladny no i o wiele tanszy. Kupiłam go na tej stronie https://kobot.tech/odkurzacze/ jakby ktos chcial sprawdzic to zapraszam :)

Gość kamab99
Jestem tego zdania, ze wole zapłacić więcej i mieć pewność, że będzie lepszy. Niby cena nie jest wyznacznikiem, ale już tyle pozytywnych opinii słyszałam o irobocie romba, więc warto w niego juz jak coś zainwestować.

Gość kamilamalec
ja również mam Kobota i jestem zadowolona. A cena chyba wypada lepiej: https://kobot.tech/odkurzacze/. Moje dwa psy zostawiaja mnóstwo sierści, a po sprzątaniu takim robotem nie ma po niej śladu.

Gość róża_78
ja mam od jakiegoś czasu robot Electrolux pure i9 i nie żałuję tego zakupu, bo fajnie czyści, jest dokładny więc nie trzeba poprawiać po nim. Na pewno możecie go kupić na media expert, my tam go braliśmy

Gość Kukua909
no wyszły te nowe i eletrolux i te chińskie, ogólnie super ze to sie robi popularne, ale sam mam oraz znajomi w znacznie większym domu i np 886 roomba sie o wiele lepiej sprawdza, mniej szuka drogi, bada teren

Gość gość
ja mam Electroluxa ale odkurzacz pionowy pure f9, dla mnie taki rodzaj odkurzacza jest świetny czyszcze nim co się da ;)

Gość gość
To ten co testowac miesac mozna?

Gość Werkadabrow
O tej firmie nie słyszałam, bo jestem posiadaczką robota z firmy Mamibot. Długo myślałam o zakupie kolejnego urządzenia do domu ale ten zastępuje odkurzacz i mopa. Mam kody rabatowe do wykorztania na 10%, ja sama chyba kupię jeszcze mamie taki odkurzacz pod choinkę. http://cloud.mamibot.tech/dc/campaign/generateCode/id/30