Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgsdfbhfss

MAm Obawy czy to nie za szybkoo ...Wczoraj spodkałam sie z moim chłopakiem z ..

Polecane posty

Gość kill bill
proste powiedz mu ze jesli mu zalezy na tobie a nie na twojej dupie to niech poczeka bo nie jestes gotowa na to a jkesli nie bedzie chciał poczekac to nawet sie nie zastanawiaj tylko zostaw go bo nie jest wart ciebie skoro chce sobie tylko pobzykac

Gość jak uważasz
Ja tam nie uważam, żeby miesiąc to było za mało na takie sprawy. Ale ja mam 24 lata, w Twoim wieku też dłużej zwlekałam zanim się dałam komuś dotknąć.

Gość
kotek zeby nie probowal czegos wiecej musisz mu jasno powiedziec ze nic wiecej nie chcesz i tyle nie uwazam, zeby to bylo zle i moczne w tym wieku, raczej normalne zdobywanie doswiadczen, ale jesli sie zle z tym czujesz to twoje prawo :) zwiazek ma polegac na wzajemnosci a nie zebys sie zmuszala do czegos czego nie chcesz- na cokolwiek co robicie w sferze seksualnej musi byc zgoda was obojga, bo sie skonczy taki zadreczaniem wlasnie

Gość sdgsdfbhfss
zglosilam topik do usuniecia ... wybaczcie ale poziom kultury zerowy .. dziekuje za rady :** see you :*

Gość
inna rzecz- czy on jest twoim pierwszym chlopakiem ktoremu pozwolilas na takie rzeczy? bo czas zwiazku o niczym nie siwadczy mozna widziec sie przez ten miesiac codziennie, a mozna i raz w tygodniu... 7 razy to troche malo jak dla mnie ale ja jestem ewenement i dziewictwo stracilam jak miala 22, natomist zycie seksualne i inne takie doswiadczenia to chyba jak z 18 mialam... i to nie z tym facetem co trzeba :( pytanie czy go kochasz i czego oczekujesz po tym zwiazku?

Gość sdgsdfbhfss
kill bill - dziękuje :* bazienka - Ja nie jestem pewna czy to wlasnie z tym facetem chce dzielic reszte zycia on nie jest ladny nie podoba mi sie ale go kocham nie wiem co w nim kocham ale na pewno nie wyglad

Gość kill bill
nie ma za co:) wiesz ja tez mam faceta który nie jest przystojny ale jestem pewna ze chce z nim byc do konca zycia kocham w nim jego dobre serce bo on jest jak anioł i takiego faceta ci zycze:*

Gość sdgsdfbhfss
kill bill - haha dziekuje ale wiesz moja rodzina mowi ze on nie jest ladny wsyscy mi mowia ze co ja w nim takiego widze ale sama w nim nie widze nic tylko chodzi mi o jego wnetrze jest dobryy i wogolee ale troche se go wstydze :( czy to z czasem minie /

Gość
ale przeciez nie o wyglad tu chodzi... jesli jestes z nim z innych powodow to nawet lepiej bo wyglad przemija... ale niepokoi mnie, ze sie go wstydzisz... zastanow sie nad zwiazkiem, jesli wstydzisz sie partnera... albo moze nie polegaj tak na opinii znajomych i rodziny, ktorzy nie znaja go tak dobrze jak ty?

Gość sdgsdfbhfss
ale przeciez wyglad mozna zmienic .. i nawet juz coraz mniej mnie to rusza jest jaki jest .. ale ma sporo tych wad ale probowalam walczyc z jego sysleksja ale nie umiem nie chce isc do specjsalisty on nic mu niepomaga teraz to jego pisanie znaczy sie dysleksja mi juz nieprzeszkadza pzezywczailam sie do wygladu nawet tez :D ale nie wazne jak wyglada wazne chyba to jaki ma chratker a jest wspanialy ale nie moge mu powiedziec ze jest przystojny bo czuj jakbym sie sama oklamywala ;(

Gość kill bill
ALE TEN CHŁOPAK NIE MA SIE PODOBAC TWOJEJ RODZINIE JESLI JEST DOBRY BADZ Z NIM TAK JAK BAZIENKA NAPISAŁA WYGLAD PRZEMIJA SERCE ZOSTAJE TO SAMO. WIESZ JA MAM CHŁOPAKA MTÓRY JEST OD URODZENIA NA WÓZKU INWALIDZKIM JESTEM Z NIEGO DUMNA I NIGDY DO GLOWY NIE PRZYSZŁOBY MI SIE WSTYDZIC GO CHODZ JESTEM ŁADNA I NIERAZ SŁYSZAŁAM ZE MOGŁABYM MIEC ZDROWEGO PRZYSTOJNIAKA TO JA INNEGO NIE CHCE

Gość sdgsdfbhfss
bardzo sie poswiecasz - ale wiesz dziękuje ;* za tą rozmowe bardzo mi pomogłaś :*:* sama chyba nieuporała bym sie z moim sumieniem dziękuje CI :*:* TO co inni mowi sie nie liczy co z tego ze inne maja ladnuch facetow jk sa ponizane przez nich :* dzikuej dziekuje ;8 paa

Gość kill bill
ALEZ NIE MA ZA CO:) :) :) FAJNIE ZE CI POMOGŁAM MAM NADZIEJE ZE JUZ WIESZ JAK WSZYSTKIM POKIEROWAC:) POZDRAWIAM CIAO!

Gość ja to myślę
up