Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona szczęśliwa

jaki jest śluz podczas ciąży?-początki

Polecane posty

Mam taki problem, spóźnia mi się okres, kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia kilka razy, a teraz od kilku dni mam taki biały śluz i pobolewa mnie podbrzusze, czy to może być ciąża?

Gość bbbbzzzz
Witam, oprócz śluzu, ja miałam bolące piersi i ból w podbrzuszu, są to raczej niewiele różniące się objawy jak przed nadchodzącą miesiączką. Najlepiej zrob test.

Gość bbbbzzzz
długo Ci się spóźnia?

ja mam okres tak co 31 dni, a dzisiaj jest 36 dzień

Gość Mleczna_kawa_
radze zrobic test bedziesz wszystko wiedziala. ale wydaje mi sie ze sa spore szanse ze to ciaza

Gość PIKSSELA
A kochałaś się tak do końca,czy stosunek przerywany ?

nigdy przed miesiączką nie miałam takiego śluzu, a teraz jest

Gość bbbbzzzz
Kup test- najrozsądniejsze wyjście, inaczej będziesz się tylk o niepokoila i gdybala niepotrzebnie.

a twój śluz jaki był ?

Gość bbbbzzzz
bały, gesty i sporo go było

ja mam taki sam, na dniach kupię test

Gość bbbbzzzz
Ja zrobilam po 10 dniach jak mi się spoźniał... Od razu czułam, że to to. Intuicja:) Daj znać jak wyszło, być może spotkamy się na temacie grudzień 2009 ;)

zawsze jak coś to się denerwowałam, a teraz jestem jakaś spokojna, dam znać jak co, dzięki za rozmowę

Gość bbbbzzzz
to czekamy :)

ja przed oczekiwaną miesiączką nie miałam tyle śluzu co teraz, a już powinnam mieć okres,

ma ktoś jeszcze takie objawy??

Gość kobietka_ona
a ten śluz masz tak naprawdę biały? zero bezbarwnego, tylko duża ilość białego?

tak dużo i biały, oraz okres mi się spóźnia

Gość ja tez mam biały sluz
i boli mnie brzuch jak przed @! Nie straszcie że to bojawy ciąży! Stosunek przerywany...więc mam nadzieję,że to tylko nie to!!! Bo już nie jestem z moim facetem:(:( Zabiłabym się!

ja też stosunek przerywany

nie jestem w ciąży

PRZEPRASZAM, GŁUPIA TO JA NIE JESTEM

Gość muffina
witam:) od kwietnia kocham sie z moim chłopakiem ,uzywamy prezerwatywy ponadto do wytrysku nigdy nie dochodzi we mnie tylko na zewnatrz? czy moge byc w ciazy .dodoam ze przez ostatnie dwa miesiace miałm dziowna sytacje bo miałam duzo stresu pojkawiał sie okres i po nim były plamienia z krwia ale ostatnio sie to ustatkowało i tearz mam taki gesty białay jak budyn sluz czy moge byc w ciazy prosze o odp

Hej BOJĘ SIĘ!!! To zależy czy kochaliście się w dni płodne i czy faktycznie doszło do wytrysku. Teoretycznie nawet preejakulat jest w stanie zapłodnić ale w praktyce nie jest to tak częste więc nie martw się na zapas:). Nie napisałaś ile spóźnia ci się okres i czy były to dni płodne bo jeśli tak i okres spóźnił by ci się ok 6, 7 dni to ja zaczęłabym się zastanawiać. Kiedyś okres spóźnił mi się cały tydzień pomimo że kochałam się z zabezpieczeniem i okazało się że takie wahania miesiączki są czasem normą. Jeżeli jesteś już conajmniej dwa dni po terminie okresu to zrób test (byle był dość czuły bo są różne rodzaje - zapytaj w aptece o najczulszy) Pozdrawiam

Dla wszystkich dziewczyn co do białego śluzu. Biały śluz to typowy śluz pregesteronowy, występuje zawsze po owulacji i może się ciągnąć aż do okresu więc nie jest to TYPOWY objaw ciąży. Fakt że po zapłodnieniu wraz ze wzrostem temperatury ( a za to też jest odpowiedzialny rosnący progesteron) śluz może być obfity ale równie dobrze mogą go mieć wszystkie kobiety przed normalnym okresem. Ja bym obstawała że jedynym dowodem w tym czasie może być stale rosnąca temperatura, osłabienie i bolące jajniki jak i również ciągnięcia w brzuchu jednak to też nie reguła bo należy pamiętać że objawy ciążowe są niemalże identyczne jak objawy przedmiesiączkowe. Najlepszy byłby test po terminie miesiączki (jakieś dwa dni) ale doskonale wiem jak ciężko jest wytrzymać do tego czasu bo sama chciałabym wiedzieć wcześniej:)

Gość malutkaKc
Mi tez sie spoznia okres ostatni raz miesiaczke mialam pod koniec pazdziernika tak okolo 27 juz nie pamietam dokladnie martwie sie bo nie dostalam tej miesiaczki nie mam nawet zadnego bolu piersi ani brzucha nie wiem od czego moze mi sie tak spozniac bo stresu zadnego nie bylo ..Na dodatek mam taki bialy nieraz zoltawy sluz i nieraz jest go duzo ... Bardzo sie martwie pomocy !!!!

Gość malutkakc
Mi tez sie spoznia okres ostatni raz miesiaczke mialam pod koniec pazdziernika tak okolo 27 juz nie pamietam dokladnie martwie sie bo nie dostalam tej miesiaczki nie mam nawet zadnego bolu piersi ani brzucha nie wiem od czego moze mi sie tak spozniac bo stresu zadnego nie bylo ..Na dodatek mam taki bialy nieraz zoltawy sluz i nieraz jest go duzo ... Bardzo sie martwie pomocy !!!!

Gość malutkakc
musze jeszcze dodac ze test robilam jakies 2 3 dni temu i wyszedl negatywny

Gość koleżanka ;P
hej dziewczyny ;P mam takie pytanie , czy mogę być w ciąży jeżeli podczas stosunku mój partner juz skończy i sciągnął zabezpieczenie i za drugim razem zrobiliśmy to bez zabezpieczenia jednak nie był we mnie do końca ;P ale boję sie że na jego penisie po ściągnieciu prezerwatywy zostało nasienie i że mogło dostać głębiej m;/