nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Zdecydowałam się odstawiać Evrę po ponad 3 latach stosowania. Dziewczyny- jak to było u Was po odstawieniu hormonalnej antykoncepcji? Mam się spodziewać jakich objawów ze strony mojego organizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Kwiecień 5, 2009 stosowałam przez 2 lata novynette i po odstawieniu strasznie wlosy mi wychodzily a tak poza tym to sie dobrze czulam, potem stosowalam Evre przez pol roku i znow po odstawieniu mi wlosy wychodzily a innych problemow nie bylo, mieisaczki byly regularne nie schudlam ani nie przytylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Właśnie ja się tego tycia obawiam, bo jak zaczęłam stosować, to schudłam....Na wszelki wypadek chyba na dietę przejdę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Kwiecień 5, 2009 ja nie przytylam ani grama po odstawieniu natomiast z wlosami to byl prawdziwy horror.. nie zycze nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Kurcze, mi już teraz włosy wypadają dość mocno- tzn.: mam długie i fryzjerka twierdzi, że to niby tylko tak wygląda, że tych włosów dużo zostaje na szczotce np. ale mi się wydaje, że to nie jest do końca normalne. Ciekawe co teraz będzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Kwiecień 5, 2009 tzn mi wypadaly jak jeszcze zazywalam i wlasnie dlatego odstawilam. myslalam ze jak odstawie to mi szybko przjdzie ale wlosy wypadaly mi jeszcze przez rok. teraz mam przeswity . ale nie winie tylko tabletek, mysle ze w 50% to przez farby pallette. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Ja nigdy nie farbowałam....aż tak źle to nie jest, nadal mam dosyć gęste i ładne włosy, mam nadzieję, że nie zaczną mi jeszcze bardziej wypadać. Zastanawiam się, czy nie będę miała jakichś huśtawek nastrojów na początku...trochę sobie nie mogę w pracy na brak opanowania pozwolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111karolka11111 Napisano Kwiecień 5, 2009 hej znam ten ból ja odstawiłam tabletki po 5 latach iii niestety wlosy straaasznie wypadaja miesiaczki w caly swiat wlasnie koncze drugie opakowanie duphastonu na wyregulowanie i mam nadzieje ze bedzie ok aaa no i niestety jestem na diecie bo 5 kilo do przodu, no ale kazdy organizm reaguje inaczej moze Tobie uda sie bezboleśnie trzyumam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Kwiecień 5, 2009 mialam kiedys piekne wlosy a teraz dochodza do siebie ale szkoda mowic co przezylam. chcialam peruke kupowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Dzięki Karolka...a tez było tak, że jak stosowałaś to chudłaś? Muszę przejść na dietę profilaktycznie....ciekawe czy to coś da, bo jak miałam plastry to mogłam pizze zagryzać lodami i nadal chudłam...Na szczęście nie przepadam aż tak za tą pizza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Kotka - znam ten ból - ja kiedyś pozwoliłam teściowej(fryzjerką jest z wykształcenie) zrobić mi trwałą - 1,5 roku włosy do porządku doprowadzałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Kwiecień 5, 2009 mi wypadaly jak po jakijs chemioterpaii cale kleby mi lecialy z glowy balam sie czesac wogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111karolka11111 Napisano Kwiecień 5, 2009 no ja wlasnie tez tak mialam ze jak bralam to moze nie tyle co chudlam ale utrzymywalam wage w normie i tez moglam sobie pozwolic absolutnie na wszystko na co mialam ochote, a teraz niestety:( ale mysle ze wroci do normy mam taka nadzieje zakupilam juz rowerek treningowy i bede smigac hehehe ale naprawde nie przejmuj sie na zapas moze u Ciebie bedzie wszystko ok wiesz u mnie dodatkowym problemem sa leki na astme przyjmowane od dziecka i one tez pewnie nie sa obojetne;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 No ja najpierw chudłam, a potem mi się waga na stałym poziomie utrzymywała. Chodzę na aqua aerobik raz w tygodniu, to teraz chyba zacznę dwa razy....no i koniec ze słodyczami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111karolka11111 Napisano Kwiecień 5, 2009 no ja mam aktualnie diete tzn zdrowa zywnosc i w malych ilosciach ale czesciej zadnych slodyczy, przegryzania i fast foodow i do tego 3 razy w tygodniu aerobik, rowerek kyory niedlugo bedzie w domu i brzuszki codziennie zobaczymy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 Zaczynam się bać....ale ok, nie mogę sobie wkręcać na zapas. Może zajdę w ciąże szybko i będę sobie mogła tyć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111karolka11111 Napisano Kwiecień 5, 2009 oooo wlasnie to jest pomysl heheh ale ja niestety nie spiesze sie do bycia mama a odstawilam ze wzgeldu na te 5 lat ktore sie trulam;( zycze powodzonka i nie zamartwiaj sie na zapas aaaa no i powodzonka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111karolka11111 Napisano Kwiecień 5, 2009 aaaaa no i sie powtarzam hehehe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 No ja odstawiam ze względu na nasze plany prokreacyjne:P Ale chcę trzy miesiące odczekać, i wolałabym się nie zamienić w wielorybka jeszcze przed ciążą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdazzz Napisano Maj 1, 2010 po odstawieniu plasterkow włosy wychodzą mi garściami. bralam je jakies 3 lata. Powiedzcie jak temu zradzic? sa na to jakies sposoby? moze jakies tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach