Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beskidzki góral HEJ

Beskidy są niedoceniane!

Polecane posty

Gość beskidzki góral HEJ

Gdzie się nie spojrzy to jakieś reklamy Tatr i zakopanego, oferty na sywestra prawie wszedzie wymienione są miejscowosci w Tatrach...A jak sobie pomyśle o Zakopanym to już mi sie żygać chce! Nie widziałem bardziej przereklamowanego miasta! Jka im sie znudziło reklamować Zakopane to zaczęli sie dowalać do Białki Tatrzańskiej! W wiadomosciach to tylko "Sytłacja na ZAKOPIANCE..." i tak dalej! Jak jest jakis program w TV to zapraszają górali z Zakopanego! No ludzie!!! Ale Małopolska potrafi zareklamować region! Nie ma co! A obok Tatr są piękne Beskidy! Żywiecczyzna, górale żywieccy, Szyndzielnia, Szczyrk, Wisła, Zwardoń, Ujsoły. Też są górskie potoki i smreki! Jest górski klimat! Pilsko! Babia Góra z której widać Tatry, czyli jest tak blisko a wokół Królowej Beskidów cicho!

Gość kill bill
HEJ:) :) :) W TYCH STRONACH SIE URODZIŁAM TAM MAM DOMEK:) TE STRONY SA PIEKNE TE MALOWNICZE GÓRY CUUUUUUDOWNIE

Gość kill bill
MIMO ZE MIESZKAM NA OPOLSZCZYZNIE JESTEM GÓRALKA:)

Gość przesadzaaasz
Ja uwliebiam Beskidy a za Zakopanym nie przepadam, ze względu na tłumy turystów, hałas i zamieszanie.

Gość beskidzki góral HEJ
INO BESKIDY HEJ!

Gość beskidzki góral HEJ
I GÓWNO PRAWDA ! JANOSIK BYŁ Z BESKIDÓW!

Gość świeta racja
W zakopcu to już się miejscowym w dupach poprzewracało z dobrobytu, dlatego ja tam już nie jeżdżę, wolę Bieszczady , Pieniny i oczywiście Beskidy. No i ten wszechobecny kler w zakopcu - aż się rzygać chce

Gość
Byłam w Wiśle, spędzałam tam wakacje, miło to wspominam:)

Beskidy są fajne tylko trzeba po prostu po nich pojeździć/pochodzić/pozwiedzać i trzeba wiedzieć gdzie dokładnie jechać :) a Zakopane jest po prostu bardzo rozreklamowane

Gość beskidzki góral HEJ
ŚWIETO RACJA MOSZ ŚWIETO RACJA !

Gość gość
teraz już na szczęście się to zmienia. Wystarczy spojrzeć na Szczyrk lub Wisłę - bardzo dużo turystów. Ostatnio gościłem w http://www.apartamentymalinka.pl/ i jakież było moje zdziwienie, że prawie wszystkie apartamenty są zajęte!

Gość gość
no ja teraz się zastanawiam w jakie góry się wybrać, tatry już mi się znudziły

Gość gość
Beskidy zdecydowanie to świetny rejon do zwiedzenia, ja tam ostatnie wakacje spędziłam, mieszkałam w Ustroniu http://www.sielanka.ustron.pl/, nocleg niedrogo wyszedł