Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana_91

Czy to moze byc powod?

Polecane posty

w ostatnim czasie (przelom styczen luty) wykryto u mnie torbiele, jednak zadnego bolu nie odczuwalam i nic z tym nie robilam. jednak od poczatku marca odczuwam silne bole jajnikow i calego podbrzusza. czy moze to byc powodem opozniajacego sie okresu? to juz 11 dzien. miesiaczki mialam zawsze raczej regularne. boje sie , ze mimo wszystko to moze byc ciaza...

Gość jesli
dlaczego nie zrobisz testu?

Boję się, że jeżeli jestem tuż przed miesiączką, to może wyjsc, ze jestem, co doprowadzi do niepotrzebnej paniki. Wolę isć do lekarza i wiedziec na 100% niz niepotrzebnie sie zalamywac, lub pocieszać.

Gość raczej to torbiele
torbiele mogą być przyczyną całkowitego zaniku miesiączki zamiast gdybać to zrób sobie test , najlepiej z krwi i idź do lekarza lekarz i tak najwcześniej potwierdzi ciążę w 6 tyg. wcześniej co najwyżej zauważy zasinioną szyjkę macicy i grubszą wyściółkę, ale to równie dobrze może być oznaka zbliżającej się miesiączki

Gość raczej to torbiele
najpierw piszesz, że okres ci się spóźnia 11 dni, a potem, że jesteś tuż przed miesiączką, coś nie tak (?) jeżeli do tej pory miałaś regularny to test ciążowy zrobiony 11 dni po terminie miesiączki będzie bardzo wiarygodny