Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJSKAJSKJA

JAK MYSLICIE CZY MIALA POWOD AZ TAK SIE WKURZYC

Polecane posty

Gość AJSKAJSKJA

poznalem super dziewczyne na czacie,pozniej zaczelismy pisac na nk wiadomosci i na gg.... ostatnio pisalismy na gg i przyszli moi znajomi i mnie na sile wyciagneli na piwo i poszlem nie zegnajac sie,poprostu sie wylaaczylem przez moich znajomych...wczoraj tez napisalem jej ,ze bede za 15minut na gg a pojaiwlem sie po godzinie bo musialem zjesc,wykapac sie... a ona tak sie wkurzyla,ze skasowala mnie z listy znajomych na nk i moj numer gg... wiem,ze zawalilem ale mysle,ze ona za ostro zareagowala jak malolata

Gość AJSKAJSKJA
???

Gość fanka malibu.
skoro myśli, że całe Twoje życie to gg.. przecież to normalne, że jesz i się kąpiesz, nie może sie o to obrazić.

Gość ciotka dobrra rada
mysle ze ty powinienes byc bardziej slowny ale fakt zachowala sie bardzo infantylnie, pomysl tylko jaka z niej zolza bedzie! gdzie sie nie ruszysz to problem, na kazdym kroku wywalanie brudow i za kazda minute spoznienia problemy, ja taka kiedys bylam majac 16 lat, wiem co ten moj chlopak ze mna przezyl! oj wiem.,..naszczescie sie zmienilam dwa lata pozniej bo dwa ale zawsze jest

Jak dla mnie Twoje zachowanie świadczy o braku szacunku do tej dziewczyny. Jeśli ktoś umawia się ze mną na konkretny czas i pojawia się długo po nim jest to dla mnie zły znak. Taka osoba po prostu nie szanuje mnie i mojego czasu. Jeśli musiałeś zjeść i się wykąpać, mogłeś ją uprzedzić, że będziesz później. A jeśli kończysz z kimś rozmowę kultura wymaga abyś się porzagnał. Bez różnicy, czy robisz to twarzą w twarz, czy przez gg. Ona poczuła się przez Ciebie zlekceważona. Zawsze postaw się po stronie tej drugiej osoby i pomyśl jak sam byś się poczuł.

Gość moze i zachowala sie niestoso
wnie, ale ona jak dziecko. mogla mu zwrocic uwagę, ze niemilo sie poczula, ale bez przesady. chyba ze rzeczywiscie ma 15 lat i takie zachowanie jest dla niej stosowne.

Gość miało być
zachował niestosowanie, on nie ona:)

Gość paulina 35
daj spokoj przegioles facet normalna dziewczyna powinna cie olać obiecujesz i nie dptrzymujesz slowa...

Gość daj dziewczynie spokoj
czegos tu nie rozumiem jej zarzucasz infantylnosc a oczekujesz, ze bedzie chlopaka strofowala, jakby on byl malym dzieckiem, a ona jego matka dziewczyna miala szczescie, ze on ja tak potraktowal przynajmniej nie czekala 2 lata, zeby sie przekonac, ze ten chlopak to niewychowany burak

Gość connect777
miała rację, zrobiłabym tak samo, słowny i kulturalny facet to podstawa

Gość no wiesz to
ty zachowałerś się jak małolat Ona zrobiła bardzo dobrze, super babka

Gość całkowicie czarny kot
i bardzo dobrze zrobiła jakis jestes 'na bakier' z kultura

tak samo bym zrobiła, koleś mnie olał i tyle...więc ja jego również..