Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaa22

brak apetytu

Polecane posty

Gość emilkaaa22

otoz jestem strasznie chuda i jest mi z tym zle wiem ze powinnam nabrac kg ale nie mam wcale apetytu na jedzenie robilam badania sa ok bralam jakis zcas peritol ale to jest dosc kosztowne i odstawilam nie wiem co robic? ktos ma podobny problem?

jesli jestes chuda to sie ciesz i nie martw badania sa ok wiec wszystko jest dobrze:) a ile warzysz i przy jakim wzroscie jesli mozna zapytac?

Gość emilkaaa22
kiedy ja czuje sie i wygladam jak wieszak:( nie mam duej pupy bioder tylko same kosci:( mam 172cm /57

Gość proponuję
Tran na pobudzenie apetytu, kiedyś mi pomógł :)

Gość emilkaaa22
bralam nie pomaga

Gość proponuję
to nie wiem co Ci poradzić, może powinnaś się udać do jakiegoś specjalisy?

Gość emilkaaa22
tzn do kogo?

ja warzylam 54kg przy wzroscie 1,68 i czulam sie z tym bardzo dobrze. teraz wlasnie do tej wagi chce wrocic. mysle ze moze jakies koktajle przeznaczone dla sportowcow czy cos takiego miedzy posilkami... obfitymi oczywisci. popatrz w necie napewno cos znajdziesz.

Gość proponuję
najpierw idź do internisty, porobić badania czy wszystko ok, a potem może gdzieś cię pokieruje

Gość gratul
Zrob badanie krwi podstawowe : rbc, plt, wbc, htk, hb, aspat, alat, zrob badanie ogolne moczu, zrob Na, K, zrob hormon TSH - moze masz nadczynnosc tarczycy.pozdrawiam

Gość gratul
Zalezy tez czy schudlas przez pewien okres czasu, czy zawsze bylas sczupla. Czy rodzice sa szczupli. Czy masz inne problemy internistyczne ? Oslabienie, kolatania serca, bole w kp, jb ? Idz do rodzinnego i popros o skierowania na badania.Zbadaj tez cukier na czczo !

Gość emilkaaa22
czytaliscie moj 1 post? napisalam ze robilam jzu badanai sa ok ostatnio schudlam ok 6kg nigdy nie bylam otyla

Gość proponuję
powtórz badania i porozmawiaj z lekarzem, może to ma jakieś inne podłoże jekieś nerwowe, albo hormonalne

Gość emilkaaa22
nerwowe? hmm no ostatnio mialam bardzo stresowa syt ale to bylo jakis czas temu

Gość proponuję
ale to wychdzi po jakimś czasie. idź do internisty i zrób wszyatkie możliwe badania

Gość rany dziewczyno
czujesz się chuda?:O ja mam 170 i ważę 48 i qrwa czuję się gruba i obleśna:O nie mogę patrzeć na siebie:O

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ja pierdole co za ludzie tutaj siedza!czy wy umiecie czytacze zrozumieniem???? laska juz napisala ze robila badaniaa wy kurwa dalej swoje wtorny analfabetyzm!!!!!!!!!!

Gość proponuję
wścibskaa - tylko gwiazdki umiesz wstawiać? to że pierwsze wyniki wyszły ok to nie znaczy, że nic jej nie dolega. ja miałam jakiś czas temu książkowe wyniki, a 2 tyg. później beznadziejne. już jade na 2 antybiotyku i mi nie pomaga

Gość może spróbuj sportu
u mnie zawsze pobudza to apetyt. Ja miałam koleżankę z podobnym problemem, największy problem to miała z brakiem biustu. Ale radziła sobie w ten sposób że miała wyznaczone godziny posiłków i starała się wtedy coś jeść potem jak trochę rozepchała żołądek to juz łatwiej jej było.