Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttyyyyllooko

sasiad pali trawke u mnie na klatce.

Polecane posty

Gość tttttyyyyllooko

co mam zrobic z sasiadem sprowadza kumpli i pala trawe na klatce. 1. muglbym obic mu morde i chybva tak zrobie, ale bede mial moralniaka ze zlalem tego suchara no i lukac jego matce w oczy co dzien no i pewnie jej gadanie czemu to zrobiłem. 2. gdzies zadzwonic hmm nie jestem donosicielem a zreszta co zrobia psy, zanim wejda na pietro to sasiad z kolegami zerwie sie do domu albo wyrzuci towar za okno. 3. jego rodzicie udaja ze nie widza problemu. malolat na z 17 lat

Gość maczo paczo
a może tak przyłącz się?

Wyjdz na klatke , i wez gleboki wdech, moze sie zalapiesz :P I zostaw chlopakow w spokoju, nie masz wlasnego zycia , czy co? :P

Gość a co tobie to przeszkadza
?

Im nie przemówisz do rozumu to debile i tyle , potem skończą jako ćpuny i gdzieś powoli wyzdychają :)

Gość wiersz spoko
Mam ten sam problem,tyle że olewam,chce sobie niszczyc zdrowie jego sprawa.Tzn.ja nie czuję(kiepski węch mam) ale mój mąż to jak pies policyjny:)ledwo wejdzemy na klatkę a już słyszę"ten znów nasmrodził..."

Gość ngfhjfgj
Ludzie co Wy tacy dziwni jacys jesteście ?? ;/ To jest tylko Trawka, roślinka :P Nie szkodliwa :D I do tego fajnie jak się ją zapali :) :) :) :)

Gość wichłacz
na policję zapodaj

Gość ngfhjfgj
i będzie następny konfident !!!! JP ;]

problemem jest nie to, ze pali, tylko, ze na klatce. Niech siedzi w domu suchar jeden i tam smrodzi. U mnie sasiad, stary dziad, pali papierosy na klatce, smierdzi mi w calym mieszkaniu, bo dym przenika przez szczeliny. Ludzie, gdzie wy zyjecie, ze wam to nie przeszkadza?

A jak ktos bedzie Wam pod drzwiami wachal klej, pil tanie winsko, rzygal w windzie albo sikal na schodach, to tez powiecie, zeby wyluzowac? Ja nie chcialabym zyc w melinie, wiec jak u nie sie cos takiego dzialo, to dzwonilam po straz miejska/policje

Gość ...5...
widać poziom forum hahahah małolaty spać:D

Gość pogadaj ze szczylem
ze ci to nie pasuje jak sie nie dostosuje obij mu morde i juz

Gość ja bym zapaliła z nim
;)

Gość ja bym zapaliła z nim
LoLa Lu nie porównuj picia jaboli,wąchania kleju czy rzygania do palenia ziółka:oTo zupełnie co innego;)Trawka PACHNIE!!!!

Gość asfgsgfhngf
osobiscie mi to nie przeszkadza ale mam w domu 10 miesieczne dziecko, sam paliłem i wiem ze gandzia to nic wielkiego. dotego jest naplute na klatce, dzis mu powiedzialem ze jak jeszcze bedzie jarał to bede zmuszony mu przypierdolic, jak sie nie dostasuje trudno jego decyzja. najsmieszniejsze jest to ze juz jest ciepło a oni stoja i mula w klatce. dotego stare drzwi wejsciowe do domu i zaciaga do mieszkania.

Gość asfgsgfhngf
taki bedize efekt koncowy z tego co mi sie wydaje, zastanawiam sie tylko czy wystarcy kontrolna blacha w pysk czy centralnie piacha w kulfona co moze sie skonczyc kontuzja.

Gość asfgsgfhngf
nie ma szans ze zadzwoni ( tak jak ja nie zadzwonie) na psy, zna zasady małolat i wie jak zyja konfideci na dzielnicy, nie wychodza z domu a jak ktorys sie wychyli to kontrolnie dostaje w pysk nawet jak idze z matka. zachowuja sie cicho, bo jest ich przewaznie 2 -3 raz widzialem z 8 ale to tylko raz. nie widze wyjsia trzeba walic w gebe, najgorzej ze ma takich milych rodzicow no i mieszkaja naprzeciwko mnie. ale coz poczac jak mu normalnei mowie sasiad nie jaraj bo u mnie smierdzi no ile mozna gadac.

Gość juuuuu
u mnie tez pala i fajnie pachnie

Gość aabbccaaaaaaa
Ehhh brak słów co do niektórych bez kitu.... Czepiacie się chłopaczków a prawda taka ze co oni maja robic? teraz mlodziez nie ma co robic to jara proste ;] Co do tego zeby na psy kolega zadzwonil no kurwa bez przesady tak sie nie robi ;] Nie wiecie jak to jest? JP na 100% ;] \"śmierć konfidentom niech zginą\" ;] I jak śmierdzi w domu i nie reaguje na grzeczne prośby to jedynie co w morde lać może się nauczy :)

Gość smells like 90
ja tam bym się przyłączyła :P od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi.

Gość BeDnAr
Jacy Wy wszyscy jesteście kurwa cwani nie ma co. Pali? To niech pali co Cie to cholerny gebelsie obchodzi ?!

Gość gość
Widze ze tu malolaty sie wypowiadaja ...jak mozna dac takiemu spokoj i nic nie ro bic albo isc z nim zapalic niektorzy niestety nie lubia zadnego dymu to jak maja palic ....osly jestescie i tyle ....takiemu to tylko recznie wytlumaczyc skoro nierozumie inaczej ....na dworze niech smrodzi jak chce kopcic

Gość gość
daj spokój malolatom, bo sam sobie narobisz problemów jak ich zlejesz. Dzisiaj małolaty palą trawkę i to jest normalne niestety. Jednak zasmradzać klatki schodowej nie powinni. Zostaw ich bo to jesscze malolaty są, wyrosną z tego

Gość Ckckckv

Wy się zbijacie.a jak dziecko dostanie drgawek lub napaści przez sam dym to i wyląduje w szpitalu to jest problem.i kto tu będzie odpowiadać ????

Gość Misiek

U Mnie tez pala.na balkonie smierdzi w calym domu ..zostawiam zapalone kadzidelka niech im to smierdzi ;). to jest nielegalne w naszym kraju .. a niech zdychaja tylkonze w kolo mieszka pelno malych dzieci i nie musza tego wdychac ..