Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lksllkslklks

CZY KTORAS Z WAS MIMO NADWAGI MA POWODZENIA I CZUJE SIE SEXY

Polecane posty

Gość lksllkslklks

???ja mam kolezanke z nadwaga i mam mega powodzenia zawsze jest zadbana i ma w dupie diety...powiedziala,ze kocha jesc i nie ebdzie sobie odmawiac przyjemnosci i po za tym zycie jest zbyt krotkie zeby sobie odmawaic jedzenia

Gość paulamq
tak ja ma zaakcetowałam siebie taka jaką jestem nie pwoiem chciałbym byc szczupła jednak mam spora nadwage co nie przeszkadza mi w tym aby podobac sie innym mam męza który nigyd od 13 lat nie wypomniał mi ze waze za duzo mam kochanka mam powodzenie bo widze to jak mezaczyźni z eman zagaduje patzra w oczy juz kilka razy wypróbowąłam ze jakbym tylko chciała nie jedego bym miała

Gość mamaaamija
tak ja mam 156 cm waże 78 i mam powodzenie

Gość muffcatruffca
ja mam 20lat ,167cm waze okolo 65kg i napawde nie moge czasmi sie opedzic od facetow;) czuje sie sxi ale ciagle walcze z moja waga chcaialbym meic 10kg mniej. jedynie moja mam mi mowi zebym schudla bo taki pulpecik ze mnie-a na okolo ludzie mi mowia ze mam wszytsko na swoim miejscu... ja siebie nie do konca akceptuje... no ale jezeli chodzi o cale powodzenie musze przyznac ze mam w czym wybierac... ;) mimo wszystko...

Gość AAAAGFFGJJ
muffcatruffca mozesz napiasx ile masz w udach i biodrach???zazdroszcze ci powodzenia:(

Gość balboa..
Jaką miarą mierzycie to powodzenie? Napalencow? Chyba nei macie pojęcia , ze facet to zakręci się i wokół starego balerona, byle był usmiechniety i otwarty...ale tu chodzi o krotkochwilowe zainteresowanie. To ze wybzykać tłustą chętną dupcię chcą faceci to nei zadna dziwota. Ale ilu chiałoby naprawdę być z grubą laską?

Gość AAAAGFFGJJ
MUFFCATRUFFCA moim zdaniem waga jej nie podchodzi do grubej... a co ty zazdroscisz???

Gość ja czuje sie atrakcyjna
a waze 74 kg przy 164cm wzrostu (101-81-99, udo 58) nawet jak wazylam 82 kg tez faceci sie oglądali, ale ja jestem wymagajaca i raczej niedostepna, wiec....;)

Gość fajeczka..
Mam w swoim otoczeniu pare wiekszych kobitek, ktore maja cholerne powodzenie, ale one sa pewne siebie, akceptuja sie i kochaja. Oczywiscie czesc wychudzonych lasek nie moze zdzierzyc, ze gruba laska smie miec dobre samopoczucie i jeszcze przebierac w facetach, wiec czesto obrabiaja im dupy, ale w sumie to tylko sobie szkodza, bo przeciez zlosc urodzie szkodzi:D

A dlaczego uwazacie, ze jak dziewczyna ma wiecej kilogramow to faceci chca ja jedynie przeleciec? Studiowalam na poliechnice, na meskim wydziale i troche sie na facetach znam. faktycznie, im mlodszy tym chudsza chce miec dziewczyne, wtedy uroda nie liczy sie az tak bardzo a miedzy facetami kroluje powiedzenie \"wezsza w pasie dobrze pcha sie\". Same sobie odpowiedzcie kto tu bardziej sluzy do ruchania, szczuple czy grube. Z wiekiem facetom zmienija sie priorytety i facet majac 22-23 lata szuka raczej potencjalnej zony a nie kochanki. Oczywiscie to nie regula ale wiekszosc moich kolegow wymienila dziewczyny w okolicach czwartego roku. Nietety nie pociesze tych wyjatkowo chudych - wiekszosc chudych poszla w odstawke na rzecz nieco pelniejszych pan, ktore zajmuja sie rzeczami innymi niz diety, ciuchy i imprezy. Po prostu taka kolej rzeczy. I to wcale nie znaczy, ze jak facet ma grubsza dziecwyzne to jakis fetyszysta. Wiekszosc facetow, jesli ich o to zapytacie to powie wam, ze bardziej im sie podobaja panie o pelnych ksztaltach co nie znaczy chorobliwie otyle. Po prostu takie powiedzmy o BMI w okolidach 23-26. Dla wiekszosci nawet lekka i srednia nadwaga jest do przyjecia pod warunkiem ze dziewczyna nie jest zrzedliwa i wiecznie skrzywiona a takie sa te, ktore nie miga zniesc, ze grubsza kolezanka jest zawsze usmiechnieta a wokol niej biega wianuszek adoratorow. Jeszcze finalny przyklad, po meskich studiach poszlam do pracy w firmie gdzie jedyne kobiety pracuja w recepcji i jako sekretarki. Kobiet inzynierow jest cale dwie. I jest u nas w dziale HR taka jedna pulchna blondynka, na oko 80 kilo przy wzroscie 165. I to wlasnie ona ma najwieksze powodzenie. Mysle, ze to wynika z tego, ze dla wszytkich jest mila, uprzejma, zawsze sie usmiecha i dla kazdego ma dobre slowo. Poza tym ubiera sie tak jak sie facetom podoba - falbanki, spodniczki, bluzeczki - doslownie az sie prosi zeby ja poglaskac. Wywoluje w ludziach cieple uczucie. I tez mam w pracy takie zdziry, ktore za jej plecami gadaja, ze pewnie, kazdy chce ja przeleciec bo przeciez na takiego prosiaka nikt by nie zwrocil uwagi a na bezrybiu i rak ryba. Moze i tak, ale sama slyszalam jak jeden kolega zwierzal sie drugiemu, ze wiele by dal by ta blondynka chocby na niego spojrzala laskawszych okiem. Co najciekawsze jest od dwoch lat mezatka a jestem pewna, ze gdyby chciala to moglaby miec codziennie niowego kandydata na meza.

Oj LAdy przestan, co Ty za głupoty gadasz.. Faceci lubią SZCZUPŁE, zadbane dziewczyny/kobiety i KONIEC kropka.

Gość Larysssssaaaaaa
lady in red 21 - o kurcze, no to ja czym predzej musze przytyc, bo za rok, po ponad trzech latach zwiazku moj facet zostawi mnie dla kobiety grubszej ode mnie. Hmmm, ciekawe czy mu sie odmieni i przestanie uwazac ze kobiety przy kosci sa oblesne...? Waly tluszczu na brzuchu, tluste trzesace sie nogi moga podobac sie tylko fetyszsta. Ale to jest tylko i wylacznie zdanie moje i mojego chlopaka. No i jego kolegow.

Moja koleżanka jest ładna, ma pełną figurę typu duuuży biust, lekko zaokrąglony brzuszek i średni zadek, jest niska i ma duuuże powodzenie :P Głównie wśród starszych (po 25 roku życia, ona ma 20:P) facetów, ale nie tylko :D Jeżeli ktoś buduje swoje poczucie wartosci na podstawie swojej wagi i tego, ze jest ona jedyna sluszna waga dla faceta i jego znajomych, to gratuluję :classic_cool:

Laryssa, nie jest powiedziane, ze Cie zostawi ale instnieje prawdopodobienstwo. Wszystko zalezy ile macie lat ale ja pisze co ja zauwazylam. Do mniej wiecej 3 roku studiow wiekszosc facetow arbitralnie uwazala, ze to tylko szczuple, w mini i najlepiej chetne do lozka. Ale ty nie wiesz o czym faceci rozmawiaja miedzy soba. A oni rozmiawiaja na poczatku glownie o tym jak ktora ciagnie druta, ze tak brzydko powiem. Po jakims czasie takie zwiazki sie rozpadaja, niestety nie da sie budowac wspolnej przyszlsoci tylko na wspolnych imprezach i chalniu wodki a akademiku. Ale im faceci sa starsi tym powazniej mysla o przyszlosci i chca miec normalne kobiety za zony. Z wlasnych obserwacji wiem, ze wiekszosc zwiazkow rozpadla sie i niedlugo potem faceci znajdowali sobie nowe dziewczyny. Nie wszyscy oczywiscie, ale to zalezalo od samych dziewczyn. Kilku poslubilo swoje sympaite jeszcze ze szkolnych czasow po 7-8 latach zwiazku, wiec to nie regula.

Gość plmoknijb
Więc TYJMY i niszczmy sobie zdrowie! Będziemy bardziej podobać się facetom! Hehehee, toż to paranoja :D

Ja nie napisałam, że trzeba utyc, zeby miec powodzenie. Waga nie ma nic do atrakcyjnosci, dopoki nie jest chorobą :P Podobnie przesadna chudosc (mimo przekonania, ze za chudym byc nie mozna:P). Jezeli ktos musi byc na stałej diecie, żeby nie utyc, to znaczy ze utrzymuje organizm w stanie niedozywienia, wiec... :O

Gość Larysssssaaaaaa
lady in red 21 - Twoim zdaniem wszystkie szczuple kobiety chodza w minowach, i zajmuja sie w swoim zwiazku tylko ciagnieciem druta i chlaniem w akademiku? W jakim Ty swiecie zyjesz? Musisz bardzo zazdroscic figury szczuplym osobom. Ja nigdy nie mieszkalam w akademiku, imprezy tak, ale niezbyt czesto. A tak to praca, dom, aerobik, wspolne spedzanie czasu z NIM. Mam zajebiste, wycwiczone cialo, ktore on uwielbia, i jest ono dopelnieniem szczescia bo oprocz tego uwaza ze jestem cudowna z charakteru, mozna sie ze mna posmiac, pozartowac ale i powaznie pogadac, zrobic cos ekstremalnego... Ale nie, masz racje, zostawi mnie bo jestem szczupla, a on na zone na pewno bedzie wolal kogos grubego. Dziewczyno, powiem Ci jedno: pierdolisz farmazony :)

Gość Larysssssaaaaaa
Oj, uwierz mi ze nie musze byc na diecie. Malo tego, nigdy na niej nie bylam, bo po prostu bardzo lubie jesc. Wystarczy ze ruszam sie, cwicze, a to uwielbiam. Niewiele trzeba zeby byc piekne, zdrowe, szczuple i zadbane cialo. Ale niektorym sie nie chce... I nie powiesz mi ze latem, na plazy faceci bardziej ogladaja sie za grubymi kobietami. Oko przyciaga gietkie, wysportowane cialo.

Gość hgymfn
Ehhhh ile bym dała za to by czuć się sexi.... Nawet jeśli fajnie się ubiorę, zrobię makijaż i ułożę fryzurkę to czuję się jak tysiąc nieszczęść. Mam Męża który zachwyca się mną, moja figurą ale ja za wszelką cenę dążę do wagi sprzed ciąży.

Przeciez ja tego nigdzie nie pisze, ze masz utyc, zeby cie facet nie rzucil. Wiadomo jaka jest moda - wikszoci facetow podabaja sie szczuple laski, nie ma tego co negowac. W koncu po co bym sie odchudzala - sama wazylam dobrze ponad 80 kilo i wcale sie nie uwazalam za pieknosc. Ale i tak mialam powodzenie. natomiast przykro sluchac, ze wiekszosc facetow uwaza grubsze laski za tylko i wylacznie zabawki lozkowe bo przeciez prawdziwy zwiazek mozna stworzyc tylkoze szczupla i piekna. Wiadomo, ze kazdy woli co innego. Ja swojego faceta poznalam na gorce wagowej i tez uwiebial moje cialo tak samo jak uwielbia ja teraz.

Gość Fiszka82
Ja mam 172 i 75 kg,czyli nadwagę wg BMI a nie narzekam na powodzenie facetów. Mam zbite ,jędrne,opalone ciałko,duzy biust ,sporą pupę ,wcięcie w talii i proporcjonalna figurę. ,sporo ćwiczę,żyje aktywnie a że niestety lubie jeśc ,to chudzina nie jestem. Jestem sporo sprawniejsza od wielu chudszych koleżanek i często mam wieksze powodzenie ,jak wychodzimy gdzieś razem ale nie pochwalam dużej nadwagi ,czy otyłości. Twierdze po prostu ,że wieksza kobieta tez może sie podobac pod warunkiem ,że jej ciało jest zadbane i ,że ona cała jest zadbana. Zgadzam sie równiez ze stwierdzeniem ,że im facet starszy ,tym woli nieco wieksze kobitki. Najważniejsze ,to być zdrowym ,ruszac się i miec troche optymizmu.

GŁUPOTY GADACIE.Buehe. Tak faceci wolą grubsz bo co? z czym są lepsze? Ze bez stanika im cycki wisza do pępka?? Bo w staniku to każde cycki są super;) Że maja na całym ciele rozstepy? Jasne, jasne.

Jeszcze nigdy nie widziałam/nie słyszałam aby facet powiedział na wieksza babke "ale atrakcyjna kobieta".. zazwyczaj slysze komentarze za takimi"Ale pasztet"...

lady i jestes głupia jesli uwazasz ze faceci wola szczuple laski bo taka JEST MODA:O Co za głupota w ogole... :O

O matko swieta, tak jestem glupia. Iles wiekow temu wstecz kobieta o twoich wymiarach bylaby uznana za chora. Wtedy byma moda na porzadne babki z duzym dupskiem i wielkimi cyckami. Spojrza na dziela Rubensa. ciekawe czemu nie malowal kobiet o wymiarach dzisiejszych modelek. Wtedy byla taka moda. Potem nadeszla modelka Twiggy i moda na chudosc a smiem twierdzic, ze za jakis czas znow nadejdzie moda na jakis inny typ sylwetki. Jkis czas temu faceci woleli tluste babki bo taka byla moda, teraz wola szczuple bo teraz jest taka moda. No jak to inaczej wytlumaczyc? Pomijam juz fakt, ze wiele babek z nadwaga jest atrakcyjnych i bardzo sie facetom podoba. Ale oczywiscie to sie nie zmiesci w tym malym mozdzku wyzartym przez diety.

BUHAHAHAHA. Tak szczuple sa atrakcyjne bo taka JEST MODA. JAk przyjdzie moda na grubasy to faceci beda sie slinic na rozstepy i na cellulit buhahahahahaahaha. Kobieto tu nie chodzi o mode, tu chodzi o zadbane ciało! Faceci sa wzrokowcami, i nie proboj mi wmowic ze jak przyjdzie moda na GRUBASY to faceci nagle zmienia zdanie na temat ATRAKCYJNOSCI.

1. Moja kolezanka. Ma dluga szczupla twarz i wieeeeeelkie dupsko, nadwaga uplasowala sie jej w okolicah bioder. To nie przeszkadza jej nosic krotkie, pastelowe spodniczki. Zawsze miala powodzenie, zawsze byla gruba, teraz jest w ciazy i wychodzi za maz za wieloletniego partnera... Jest bardzo wesola i sympatyczna 2. Moja ciotka... ta to w ogole ewenement - nadwaga, 60 na karku i tlumy mlodszych wielbicieli :)

lady_in_red21 i co Ty mowisz o dawnych dziejach;) Wtedy takie kobiety malowali;) ale skad wiesz co wtedy panowie tak naprawde lubieli:] A grube kobiety mogą być atrakcyjne tylko wtedy gdy nie maja cellulitu, rozstepów, galaretowatych ud. Pokaż mi taką atrakcyjną babke na plazy:) latem. Bo co innego "Atrakcyjna" babka w ubraniu tłuszujacym jej mankamenty a co innego babeczka gruba w BIKINI:) Ależ tak, faceci wrecz beda sie slinic na jej widok na plaży.

Gość siooonka
a dlaczego tylek jenifer lopez zostal uzanany za naj sexowniejszy/?? ja jestem szczupla 50-165cm wzrostu i chcialabym mieswieksze posladki niestety nie jest mi dane przytyc...