Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaadddddddddddffff

7 kobiet

Polecane posty

jesli facet miał 7 kobiet to : a mało b duzo c norma taka sumkę miał do 25 r zycia moze przesadzam?

Gość A ja też się przyłączę_____
To zależy co to były za związki i co oznacza "miał". Jeśli związki dość poważne, a nie parę randek to dużo.

spał z tyloma

Gość A ja też się przyłączę_____
Jak na mój gust to dużo.

Gość bogini.w.mini
Uwazam ze malo... Moj mial przede mna jakies ponad 30 :( Ma 33 lata Ale z drugiej strony ciesze sie - takiego przystojniaka kazda chcialaby miec :) A mi sie udalo go zaobroczkowac :P Uprzedzajac wstretne komentarze - nie, nie ma HIV ani innego syfu. Za to zna sie na rzeczy, i takich orgazmow jak z nim to nie mialam z nikim innym. Musze sie tylko starac i pilnowac, bo inne chetne tylko zeby ostrza na Niego :)

Gość A jamyśle
Myślę, że to normalka, ja sama mam 22 lata, miałam 4 facetów do łózka, z każdym byłam w związku. A gdzie tam jeszcze 3 lata...:D

A ja zgadzam sie z Karolinką, niektórym może odpowiada spanie co i rusz z jakąs inną, ale nie mnie:P

Gość lalineczka
ale po co wam w ogóle taka informacja z iloma przed wami spał? Ja bym nie chciała wiedzieć...Każdy ma jakąś przeszłość ale żeby przerzucać się liczbami, kto ile i z kim? Bez sensu...

Gość reality show
łatwy facet z Ciebie:) Jakby to samo pytanie zadała kobieta przeczytałaby ze jest łatwa i nie szanuje sie,a wiec PUSZCZALSKI Z CIEBIE FACET

Gość reality show
Prawiczek Ty nie chcesz kobiety co miała 7 partnerów ,a wzbudza w Tobie zachwyt facet ,który miał x lasek i traktuje je przedmiotowo. Dorośnij najpierw a potem sie wypowiadaj