Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saga1234

jestem załamana

Polecane posty

autorko Ty uwazasz, ze Twoje dziecko czuje sie dobrze gdy ubierasz go jak na Syberie.... robisz mu krzywde bo nie chcesz zeby mu bylo goraco, a co mu robisz Twoim zdaniem przegrzewajac go, przysluge???? pomysl jak dziecko czuje sie tak naubierane w taka pogode, a nastepnie dzieki temu chore.... o zgrozo...

Do autorki-napisane jest że krople są od dwóch miesięcy ale od dwóch miesięcy do dwóch lat za zgodą lekarza...dla mnie bzdura bo dawałam bez konsultacji lekarz i pomogło:) Do ewunienka 24-a Ty przepraszam nie przegrzewasz dziecka????????????????????????15-18 stopni i pod spodnie rajstopy???Czy ty przypadkiem nie przesadzasz bo dla mnie też jest to niestety przegrzewanie żeby w takie ciepło pod spodnie dawać rajstopy.....................boże idę spać bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!

Gość do saga 1234
doskonale Cie rozumiem. Mam ten sam problem - corcia ma 4 miesiace jest po rozleglym zapaleniu pluc i mam obsesje, zeby nie zmarzla i sie nie przeziebila. Efekt - ubieram ja, tak jak Ty swoje dziecko i mala ma nieustajace bulgoty w nosku. Ale wiem, jak trudno sobie wytlumaczyc, ze trzeba mniej ciuchow. Walcze z tym a i tak ciagle za cieplo ja ubieram

wróciłam od lekarza i na szczęście nic poważnego trochę zaczerwienione gardło i delikatny katar ale to niby przez suche powietrze oczywiście pytałam co do ubierania i faktycznie miałyście rację że za grubo go ubieram i jednocześnie przegrzewam a mały przez to jest bardziej podatny na wirusy pytałam również o sinekod powiedziała że już mogę mu podać także idziemy na dwór ale nie wiem czy odważę się na zdjęcie dziecku rajstopek chyba będę zakładać takie uniwersalne jak dla dziewczynek bo mimo wszystko boję się Dziewczyny mam pytanie czy szczepiłyście od pneumokoków bo właśnie się zastanawiam nad tym ale to potwornie droga szczepionka jedna dawka kosztuje około 300zł. a jest ich chyba 4 czy 5?