Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić....

Przyjaciel.....

Polecane posty

Gość nie wiem co robić....

Powiedzcie mi coś złego dzieje się między mną a moim przyjacielem. On jest młodszy 3 lata, znamy się od zawsze, mówimy sobie o wszytskim, poruszamy chyba wszystkie tematy, spędzamy ze sobą mnóstwo czasu:P No i on jakoś zaczyna się dziwnie wobec mnie zachowywać.. czasem się przygląda, tak inaczej, coś chlapnie a potem się tłumaczy, itp..CO zrobić??

Zakochał sie w Tobie... nie ma przyjaźni damsko-męskiej prędzej czy później jedna ze stron zacznie czuc coś wiecej:) zazwyczaj faceci:P

dzień dobry Pani Aniu:) z moich doświadczeń w moim otoczeniu to zazwyczaj faceci;) ale nie kwestionuje :) jedno jest pewne że przyjaźń to niezły podkład pod miłość, ale zazwyczaj tylko jedna strona czuje coś wiecej druga jak się zorientuje to zazwyczaj nie wie co się dzieje:P

Gość jauaiaisis
autorko dziwisz sie ? bo ja nie

A ja Vampirku z doświadczenia niestety stwierdzam że taka przyjaźń facetom zazwyczaj odpowiada i to kobieta się angażuje a faceci mocno zdziwieni - ale jak to o co chodzi przecież sie tylko przyjaźnimy :) Autorka wydaje się być w wyjątkowo odwrotnej sytuacji, no ale ... wyjątek potwierdza regułe ;)

heh dokładnie, no cóż u mnie było sporo takich wyjątków;) ale jak napisałaś wyjatek potwierdza regułę:) w przyjaźni damsko-męskiej prędzej czy później ktoś sie zakocha:)

Mysle,ze zaczal cos do Ciebie czuc... i sam nie wiem co zrobic.. A ze nie istenieje przyjazn damsko meska to sie nie zgodze;] mam przyjaciela od paru dobrych lat i NIgdy ani on mi, ani ja jemu sie nie podobalam tak jako potencjalny obiekt westchnien :D:P Jednak zdaza sie to dosc zadko, niestety:p