Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_co_wie

odpowiedźcie mi. dzięki!

Polecane posty

Gość panna_co_wie

mam pytanie. śluz w dni płodne jest taki bezbarwny i się ciągnie, prawda? otóż wczoraj miałam bardzo dużo tego śluzu, który się ciągnął, miałam takie uczucie 'wilgotności' także. a dziś tego śluzu już nie ma tak dużo, mogę powiedzieć, że powoli właśnie jest go coraz mniej i już się nie ciągnie. czy to znaczy, że wczoraj miałam owulację? i właśnie teraz choruję. mam straszny katar, ból gardła i miałam gorączkę. okres mam dostać ok.16-19kwietnia, czy przeziębienie wpływa na cykl i okres może mi się spóźnić przez to? jeśli chodzi o leki to łykałam tylko dwa razy gripex i dwie tabletki na drogi oddechowe.

przeziębienie mogło wpłynąć na śluz, a tym bardziej leki, które przyjmujesz. nie powinnaś się teraz opierać na objawach śluzu

Gość 19Paula89
Tak, ten ciągnący się śluz chyba właśnie oznacza owulację, też tak mam. Choroba może bardzo wpłynąć na cykl. Ja przeważnie jak jestem chora (nawet jak mam zwykłe przeziębienie) to okres mi się spóźnia nawet o 2 tygodnie!!! Pytałam lekarza, czy to możliwe, że to przez przeziębienie, powiedział, że jeśli nie ma innych powodów (ciążą, choroba dróg rodnych) to tak.