Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifgfgfgf

CZY MACIE WSZYSTKIE ZĘBY ZDROWIUSIEŃKIE BEZ ANI JEDNEJ DZIURKI ??

Polecane posty

Gość ifgfgfgf

czy macie moze jakieś ubytki ?jak to jest z wami ? osttanio w zasadzie nie spotykam ludzi którzy by mieli popsute zęby..wszystkie me kolezanki maja idealnie zdrowe i biale zęby.

Gość ifgfgfgf
to jak ciulowy masz t oczemu z nim nie robisz?

Gość ale wam się ludzie
a skąd wiesz, że mają tak idealnie zdrowe? jesteś dentystą i zaglądasz im do paszczy? ja mam masakrę w buzi. mam słabe kości i słabe zęby. dbam o zęby tak jak chyba nikt nie dba. a i tak mi się psują. nie mam już 3 zębów, bo musiałam usunąć. jeden w rozsypce. był juz leczony kanałowo a teraz mi się ułamał. jutro wizyta u dentysty. chyba będzie wyrywanie. tym sposobem nie będę miała juz 4 zębów. a mądrości mi jeszcze nie wyrosły.. i podejrzewam, że w ogóle nie wyrosną.. jeden mleczak mi wyleciał to stały na to miejsce już nie wyrósł.. musiałam miec mostek. no masakra po prostu. najchętniej wyrwałabym wszystkie zęby i wstawiła sztuczne na tytanowych wkrętach..

Gość w PRL dentysta był ZA DARMO
W większości szkół byli dentyści i pewnie dzięki temu tylko jeszcze mam wszystkie zęby w wieku 40 lat - wszystkie 32 sztuki.

nie no juz z nim porzadek zrobilam tzn dentysta tylko ze musial go prawie zalego wybebeszyc

Gość ifgfgfgf
wiem ze maja zdrowe bo mowią ze ciagle cos z nimi robią i wszystkie maja wyleczone idealnie.starsznie dbaja o zeby wszystkie osoby które znam ..