Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko co ja teraz zrobie...

Boże co za wstyd... przeczytajcie

Polecane posty

Gość o matko co ja teraz zrobie...

Nie wiem jak to sie stalo, spieszylam sie dzis do pracy i zalozylam bluzke nie na tą strone co trzeba :o Wszyscy sie na mnie w pracy jakos dziwnie patrzyli, nie wiedzialam dlaczego, dopiero po przyjsciu do domu jak sciagalam bluzke to sobie uswiadomoilam, ze mialam ja na druga strone :o metka byla na wierzchu... boże co za wstyd, pcoieszcie mnie jakos :o boje sie isc jutro do pracy

Gość powiedz ze w zeberce
widziałas i taki szyk i trendy głowa do góry:)

jejku ja tez kiedyś tak odstawiłem i co? nadal pracuje i nikt mi tego nie wypomina;) głowa do góry;)

mysllam ze moze zapomnialas cos wciagnac na tylek... ale bluzka na lewa strone... easy... zdarza sie;d p.s. slyszalam ze to sszczescie przynosi;p

Gość ojejajeja
Dziwne że tez nit Ci nic nie powiedział.... hm... a może nawet nikt nie zauważył a Ty taki problem z tego robisz!!!

Gość ja na balu troche za duzo
wypilam, chcialam sie przebrac,ale zrezygnowalam. I z powrotem zalozylam tą sukienke... NA LEWĄ STRONĘ!!!! to dopiero porażka!!! Byłam pijana i nawet nie zauważyłam! Dopiero po jakimś czasie jakaś dziewczyna mi to powiedziała! Wstyd straszny... Powoli o tym zapominam jejuuuu....!!!

A mojemu koledze kiedyś podczas biegu na 1km pękła gumka w slipach pod spodenkami hehe i przez dwa okrążenia musiał biec trzymając slipu w rękach. A najdziwniejsze jest to, że się nie pochlastał i żyje do dziś

Gość anet00
wiosna idzie to pomyślą że jesteś zakochana:) ale do kitu masz znajomych że nikt Ci nie powiedział, widocznie nie było tak źle. uśmiechnij sie pozdrowionka:)

Gość więc
Przeczytałam tytuł i pomyślałam,że spotkało Cię coś strasznego.A tu tylko bluzka na lewą stronę.To żaden wstyd.Nie masz się czym przejmować!

moja koleżanka wpadła kiedyś spóźniona na ćwiczenia a miała na sobie bluzkę na guziki i dziurki miała chyba za luźno, tak że prawie cała bluzka od góry jej się rozpięła i na wierzchu miała biust (na szczęście w biustonoszu) :D dopiero jak cała sala zaczęła się śmiać w głos, to się zorientowała i zakryła :P szybko o tym zapomniała i ona i reszta studentów i co najważniejsze dotrwała na tych studiach do końca :)

tez sie tak kiedys do pracy ubrałam :D szef sie spytał czy to taka moda czy moze taka dziwna bluzka? :D

wyluzuj, wiecej dystansu do samej siebie:) dziwne troche, ze nikt Ci w pracy nie zwrócił uwagi...

Gość sdjkjd
Dziewczyno, zadna tragedia. Ja kiedys na studiach, w trakcie sesji poszlam po wpis. I nie zauwazylam, ze rozpiela mi sie bluzka na guziki. Mam spory biust wiec bluzki zazwyczaj sa na styk. I co? Nic sie nie stalo, chociaz koles zjaral buraka ;)

Gość harekrishna
ee,a ja nie dawno widzialam kobiete ktorej z tylu spodnica byla wlozona w rajstopy.biedaczka jak je wciagala to widocznie zahaczyla,wiec szlam z golym niemal tylkiem.az mi sie zal zrobilo wiec ją zaczepilam i powidzialam po cichu co i jak. kazdemu zdarzaja sie glupie wpadki. albo lepiej widzialam - uwaga to bedzie troche obrzydliwe!!!! jedną dziewczyne latem ktora miala bardzo krotkie spodenki,i z tylu jak szla wyglądal jej spory kawal zakrw. podpaski,ble

Gość jestem za a nawet przeciw
spoko... moja koeżanka kiedyś weszła do pracy w niezapiętej bluzce i przemaszerowała tak przez cały korytarz z uśmiechem od ucha do ucha wszystkim się kłaniając :) i też przeżyła

Gość cekinowy słonik
Boże to tragedia, ja bym się zabiła, ale najpierw wysłałabym wypowiedzenie umowy o pracę...