Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplak2

Seks z grubą kobietą

Polecane posty

Gość cayennes
wole szczuplejsze...

Gość cayennes
ooo to to i widze ze karolinka sie tutaj pojawiła. myslalem ze mi ucieklas cmok

Gość cayennes
uważaj carolina bo jeszcze Cie porwe;)

Gość ciało-ciało
faceci zawsze będą wciskać kobietom kity że kochanego ciałka nigdy zadużo, jak można bzykac kaszalota ? brr obżydlistwo, dla samej kobiety to penie tez niezły wyczyn [przyjąc jakąkolwiek pozycje poza wypięciem grubego oblesnego dupska uffff az mną wstrząsnęło po co ktoś wogóle zakłada tak głupie tematy i oczywiste w odpowiedzi

ja tam wole jak kobieta ma trochę więcej ciałka tylko odpowiednio rozłożonego ;)

carolina_free -> oczywiście ;) choć wiadomo jak to jest z tymi "idealnymi wyglądami" zazwyczaj ma się partnera który w ogóle do nich nie pasuje :P

Gość cayennes
zaraz Cie złapie;) i nie oddam nikomu ;)

dla jednych ideał, dla drugich nie. Dla każdego co innego będzie ideałem. Ważne żeby po zamkach nie straszyć :O To jest sprawa dość indywidualna :) tak myślę :O Oczywiście to na co ma się wpływ można zawsze poprawić. Aczkolwiek liczy się osobowość przede wszystkim. Levviatan yhm... nie wiem, nie znam Cię, ale jeżeli facet jest naprawdę pewny siebie, na luzie troszkę, to może mieć każdą laską, no prawie ;) niektóre są już szczęśliwie zakochane :) Levviatan, nie wiem czemu, ale ta nazwa ze sklepem mi się kojarzy, to tak a propo :P Cayennes, nie byłabym tego taka pewna, ponieważ ktoś mi powiedział, że latam jak latawiec :(

carolina_free -> kiedyś słyszałem co takiego "wyglądem się przyciąga a charakterem zatrzymuje" i sądzę że często jest pomijana pierwsza cześć tego zdania ;)

hmm... No Levviatan, też to kiedyś słyszałam tylko, że: 'Można przyciągnąć wyglądem, zaimponować prestiżem, pieniędzmi, pozycją społeczną, lecz zatrzymać tylko charakterem...' :O to ja nie wiem, sama już zgłupiałam ;)

Abstrah*jąc :P KAWAŁ: Facet: 'Dzwonię do żony, mówię, że wszystko stracone, biznes padł i jestem spłukany. Przyjeżdżam do domu, a jej już nie ma, spakowała swoje rzeczy i się wyniosła. I dobrze. Po co mi baba bez poczucia humoru' :D

e tam czasami można brutalniej zdominować faceta aby nadać życiu seksualnemu pieprzyku :P

można :) ale trzeba umieć zdominować. A ja, jak widzisz z mojej stopki tego nie potrafię. Nawet nie lubię w sumie... więc tylko jedna słuszna opcja wchodzi w grę :P

Gość gość
seks z gruba to przyjemnosc ja uwielbiam to z nimi robic