Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhg765

bóle menstruacyjne w 31 tyg ciąży?

Polecane posty

Gość lkjhg765

niepokoi mnie to że mam bóle menstruacyjne a jestem w 31 tyg ciąży wiem że takie bóle są przed porodem ale w 31 tyg czy to nie za wcześnie na bóle menstruacyjne? jestem umówiona do gina dopiero za 2 tyg napiszcie jak było u was?

Gość wezwijcie lekarza
nie czekaj 2 tygodnie tylko idź jeszcze dziś. Być może to są przedwczesne skurcze.

Gość no ja jestem w 32
i tez mam taki dziwny bol po prawej stronie gdzie jajnik lezy ale lekaz powiedzial ze ok i to bol jakiegos tam miesnia oblego, cc mam za 4 tyg

Gość ojejkujujejku
a czy brzuch twardnieje? jeśli tak, to migiem do szpitala

Gość co ty mówisz
bóle menstruacyjne?? chyba miałaś na myśli bóle przepowiadające. Bo menstruacyjne to są przy okresie a nie w ciąży.

Gość no ja jestem w 32
no u mnie boli jak na okres i brzuch twardnieje ale lekarz powiedzial ze nic sie nie dzieje nastepna wizyte mam w srode jestem w ciazy blizniaczej

no ja jestem w 32 -> hmm... mi wszyscy lekarze mówili, że twardnienie brzucha ok, ale jakby przy nim się pojawił ból, to koniecznie jechać do szpitala.

Gość co ty mówisz
no właśnie skurcze Braxtona Hicksa (przepowiadające) są bezbolesne. A jeśli boli to trzeba to sprawdzić. to moze być przedwczesny poród -tym bardziej że to ciąża mnoga. A jak częstotliwość tych bóli i czy się nasilają?

Gość co to jest to ................
twardnienie brzucha wszedzie sie o tym pisze ale ja nie wiem o co to chodzi. Jestem w 31 tc

a mi się wydaje że alo to są bóle przepowiadające albo bóle spowodowane powiększniem się macicy....ja tak miałam przez pół ciąży,nic się nie działo a synka urodziłam po terminie:) Jak się bardzo denerwujesz to idź do lekarza ale ja bym na Twoim miejscu nie panikowała🌼

Gość no ja jestem w 32
no to boli jak menstruacyjne jakby jajniki ale to podobno bol miesnia oblego i jest wszystko ok, takie podobno uroki 3 trymestru ciazy blizniaczej, za 2 dni ide na wizyte to sie okaże co i jak, bol mam juz jakies 3 tyg

Gość co to jest to ................
bole menstruacyjne tez dzis rano mialam i to dosc silne bym powiedziala.

ja mialam takie pobolewanie jak na okres i okazalo sie ze to sie szyjka skraca... konieczne bylo zalozenie pessara gdyz byl to dopiero 27tc... dodam ze brzuch nie twardnial i nie bylo skurczy... ot tak po prostu pobolewalo mnie w dole brzucha i to wcale nie jakos wyjatkowo mocno... tyle ze u mnie pojawilo sie jeszcze krwawienie pozniej (pekaly naczynka w tej skracajacej sie szyjce)... oczywiscie u ciebie autorko moze byc wszystko wpozadku i moze to taka fizjologia ale u mnie niestety tak nie bylo... na pocieszenie dodam ze corka jest zdrowa i urodzila sie o czasie....

Gość no ja jestem w 32
no lepiej sprawdzic niz potem plakac u mnie lekarz powiedzial ze nic sie nie dzieje ale u ciebie nie wiadomo

Gość mrkita
Od roku doskwierały mi silne bóle menstruacyjne, z którymi nie potrafiłam sobie poradzić. Lekarze bezskutecznie próbowali mi pomóc. Powoli zaczęłam godzić się z zaistniałą sytuacją, nie mając nadziei na poprawę. Jakie było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że wcale nie musi tak być! W ubiegłym roku mój brat namówił mnie, bym spróbowała produktu Vemma, "żeby przekonać się, czy poczuję się lepiej." Nic mu nie mówiłam o swoich comiesięcznych problemach. To niewiarygodne, ale w kolejnym miesiącu nic mnie nie bolało. Jakby tego było mało, moja skóra od lat nie wyglądała tak dobrze, jak teraz. Musiałam to napisać i opowiedzieć Wam o tym. Vemma jest cudowna!"

Gość gość
Witam jestem w 31tyg ciąży bliźniaczej i mam co jakiś czas ból który przechodzi z pleców do brzucha niewiem czy to skurcze pojawia się i znika i tak w kółko co robić może ktoś wie?

Gość gość
To nie wrozy nic dobrego.....to sa skurcze.jedz na sor i troche podkoloryzuj,ze bardzo cie boli. chyba zalezy ci by jak nsjdluzej dzieci byly w brzuchu-moje niestety urodzily sie w 26tyg.

Gość gość
Mój lekarz każde czekać aż bd co 5minut nie mam pojęcia co robić jestem już po dwóch ciciach cesarskich czy to może być już porod??? Czy raczej takie przpowiadajace???

Gość gość
Jedź do szpitala jak staną się bolesne. Tam zrobią Ci ktg i inne potrzenbe badania.