Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeehe

Samotne kobiety z dzieckiem są okropne

Polecane posty

Gość bleeehe

Gdy tylko nawinie im się jakiś atrakcyjny WOLNY facet to robią wszystko żeby go zdobyć. A powinny sobie szukać kogoś samotnego kto też ma dziecko. Ale one wolą żeby ten facet był ojcem dla ich dziecka, partnerem dla nich i w ogóle. A same nie garną się do rodzenia bo one przecież już dziecko mają.

Gość Tomcioszek
to normalne ze kobieta ktora ma dzieci szuka faceta, dzieciom potrzebny jest ojciec , jej potrzebny jest facet do wszystkiego, ktos musi zarabiac,

Gość Tomcioszek
ilu jest samotnych facetów z dzieckiem i z czego to wynika ?

Gość oooooo zmieniłeś nicka
glutku, już smęcił ktoś na podobny temat co pani nie odstawiła tabletek anty i się rozstaliście?

Gość bogini.w.mini
A ja jestem samotna z dzieckiem, laska, atrakcyjna, samodzielna, 24l. I juz nie jednego pogonilam - to oni o mnie zabiegaja, a nie ja o nich. mam wszystko czego mi potrzeba, a jak sie fajny jakis kiedys trafi to moze... A desperatka nie daj boze nie jestem. To faceci robia wszystko zeby zdobyc mnie i przyjazn mojego synka :)

Gość modliszkaaaaaaaa
też znam taką 'bogini w mini' z dzieckiem i tez jej sie wydaje, że jest super laską i może miec każdego. a prawda jest taka, że jest puszczalska i tylko na to lecą faceci, bo jak sami twierdzą ma niepokolei w głowie i jest łatwa. ale przelecieć kazdy może ;]

heheehe taaa puszczalskie wredne itd:P A ja mam gdzieś waszą opinie szukam odpowiedzialnego fajnego faceta bo taki mi sie należy :P pozdr

"A powinny sobie szukać kogoś samotnego kto też ma dziecko" - A dlaczego powinny szukać akurat takiego? To jakieś nowe rozporządzenie? To dodajmy, ze blondynki mają szukać blondynów, rude rudych itd. Wysokie wysokich, brzydkie brzydkich, niewidome niewidomych :P

Gość macccie
macie świętą rację, ja też jestem sama z dzieckiem i tak: wyglądam okropnie, jestem głupia, leniwa, nie pracuję, piję i palę, a nawet się narkotyzuję, nie dbam o dziecko, zaczepiam każdego faceta, który się nawinie, łajdaczę się nie tylko z facetami, ale i babami, oczywiście dzieci już nie chcę, bo mam. No i co mam zrobić? Bardzo proszę o same poważne odpowiedzi, na zaczepki nie odpowiadam

Gość olejzpierwszego
sam mialem taka szmate.... tzn, mialem z nia dziecko a ona chciala wolnosci, dziwilo ja ze chcialem sexu itp. teraz tyra po 12 godzin i daje szczesliwa.... szanse na wyrwanie czegos ma jk w totolotka... a tlumaczylem kurwie.. ale kurwa nie slucha

Gość Tomcioszek
kobiety nie wybrzydzajcie , bo im człowiek starszy tym ma mniejszy wybór w facetach, a Ci najlepsi zostaną wybrani i zajeci a Wam zostaną "zużyte" egzemplarze, co do Dam z dziecmi to nalezy rozwazyc z czego to wynika, czy jest to efekt głupoty czy po prostu facet okazał sie debilem nie popieram postaw wsrod kobiet ktore robia casting , bo wyglada na to ze taka kobieta urodziła sie zeby mowic facetom nie albo tak (czyt. wytyczac granice), normalny facet oleje taką laske, a narwaniec zawsze bedzie wisiec u jej drzwi a nie o to chodzi, trzeba zdobywac sie wzajemnie