Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenka25

Co i jak w szpitalu?

Polecane posty

Gość helenka25

Chcialabym pojsc do szpitala aby dowiedziec sie co jest wymagane do porodu ale nie mam pojecia gdzie mam pojsc dokladnie. Na izbe przyjec? Czy moze od razu na odział połozniczy i tam do dyzurki połoznej? Proszę o odpowedzi.

Gość helenka25
up up up

Gość helenka25
nikt mi nie odpowie?

Nie wiem jak u Ciebie ale w moim mieście jest po prostu dyżurka przy wejściu i tam najlepiej zapytaj. Koleś lub babka pokierują Cie albo zadzwonią po odpowiednią osobę

Gość helenka25
catarinka przy wejsciu na oddzial czy przy wejsciu do samego szpitala?

Przy wejściu do szpitala. Na oddział to już chyba izby są. To w sumie też zależy od szpitala chyba. Ale u mnie jest taka dyżurka \"ogólna\" i ja zawsze tam o wszystko się pytałam a koleś mi tłumaczył gdzie mam iść, nawet nazwiskami mówił o kogo pytać. W innym szpitalu babka z takiej dyżurki zaprowadziła mnie w odpowiednie miejsce i zawołała lekarza. Ale to nie jak byłam oglądać porodówkę bo tego nie robiłam, tylko tak ogólnie jak po coś czasem byłam w szpitalu. Jakbym szła oglądać to też udałabym się do nich żeby później nie latać po szpitalu

Gość mamamama23mamamama
u mnie w szpitalu potrzebne informacje sa na tablicy w izbie przyjec ale to jest szpital polozniczy wiec mw zwyklym nie wiem jak jest

Gość pytam o to samo
gdzie mam sie zglosic?

Gość na izbę przyjęć
idziesz na izbę przyjęć ginekologiczną i tam jest zawsze dyżurka i siedzi tam babka czy facet i się jej pytasz, zawsze odpowiedzą ja jak poszłam to dostałam gotową , wydrukowaną listę, bardzo szczegółową, nawet sztućce i kubek trzeba było mieć własne i papier toaletowy, szpital nie zapewniał dosłownie NIC jak chciałam lepsze nici do zszycia krocza to też miałam własne!

Gość pytam o to samo
u nas niema izxby przyjec ginekologicznej tylko ogolna:(

Gość -z-oz
ale jesli jest oddzial ginekologiczny., to pokieruja na niego z ogolnej izby p.