Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32 latka.....................

czy starsza kobieta w wieku 33 lat ma jeszcze szanse na udany związek?

Polecane posty

Gość evitaa28lat
Chore państwo, chorzy ludzie, chory polskich zaścianek. Tylko w Polsce kobieta (najczęściej ona bo panowie uważają, że są młodzi wiecznie) po 30 stce jest zdechłym starym trupem. Na tzw. Zachodzie jest to młoda osoba. Tylko polaczki klasyfikują ludzi wedle ich wieku do 30 stki. Zapominają jednak o jednym ....sami niedaleko przekroczą tę barierę wiekową.

Gość xennaaaa
No ja wlasnie nie zyje w Polsce, dla tego nie znam tego problemu. Na zachodzie w kazdym wieku mozna kogos poznac

Gość tak uwazam....................
stara prukwa jestes:)

Gość xennaaaa
Nie powiedzialam, ze chcialabym zawsze zyc w pojedynke, powiedzialam tylko, ze nigdy nie szukalam faceta na sile, zylam swoim zyciem i mimo wszystko zawsze kogos spotkalam, nigdy nie mialam z tym problemu.

Gość Anullllllllllllllllllllla
Na zachodzie ludzie wlasnie wtedy zaczynaja myslec o powaznych zwiazkach i zakladaniu rodziny,ale nie ma to co Polska,gdzie na powaznie sie startuje od 14...to no coz stara jak krowa to juz 25,bo krowa przy 25to juz rupiec:) Gratuluje myslenia co niektorym...lub tez poprostu gownazeria na cafe siedzi,maja po 16lat i nie wyobrazaja sobie ,ze w zasadzie mozna jeszcze dozyc tak sedziwego wieku jak 30-40,a zeby sie jeszcze amorow zachciewalo???he,he to juz tylko za balkonikiem,kryka i miejscem na cmentarzu sie rozgladac

Gość ja to myślę
Drogie Dziewczęta, nie oszukujcie się! Stawcie czoła prawdzie, choćby nie wiem jak była okrutna.

Gość singiel lat 33
Jestem 33 letnim mlodzianem i sadze, ze jezeli wyglada kobieco i ponetnie oraz ma ladna buzie, to smialo moze do 37 roku zycia szukac partnera. Nie znaczy to, ze nie wiecej niz 37. Jest calkiem sporo atrakcyjnych kobiet, ktore smialo po 40tce wygladaja bardzo dobrze. Ale niech nie licza na mnie. Ja sie skupiam do granicy mojego wieku lub ewentualnie 4 lata starsza. Nie jestem typem LADYBOY

Gość gość
Mam 28 lat i nie dziewice i te po 25 roku zycia sa dla mnie niewidzialne. Taka prawda.

Gość gość
Niemartw sie skarbie mam 50tke takie 30chy to miodzik dlamnie. Kiedy i gdzie? Lubie cieplego loda podawać na poczatek;-)

Gość gość
Chore państwo, chorzy ludzie, chory polskich zaścianek. Tylko w Polsce kobieta (najczęściej ona bo panowie uważają, że są młodzi wiecznie) po 30 stce jest zdechłym starym trupem. Na tzw. Zachodzie jest to młoda osoba. Tylko polaczki klasyfikują ludzi wedle ich wieku do 30 stki. Zapominają jednak o jednym ....sami niedaleko przekroczą tę barierę wiekową. x ot cala prawda , dlatego dziekuje losowi ze od 20 lat juz w Polsce nie mieszkam bo musialabym w tej chwili w trumnie lezec i gnic a ja 38 lat , male dzieci , zadowalajaca praca , silownia, basen , rower, wypady ze znajomymi i mezem , trampki spodnie rurki i dlugie wlosy ( w Polsce po 30 trzeba sciac bo juz nie wypada) znajome w moim wieku dopiero ciaze planuja :)

Gość gość
Stara? Po 30 zaczyna się najpiękniejszy okres w życiu kobiety. Teraz możesz znaleźć dojrzałego mężczyznę, a nie siusiumajtka ze zmazami nocnym. Ale tutaj piszą nastolatki, więc dla nich możesz być faktycznie stara.

Gość gość
7:15 i nie znajduja :D