Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfegrthtt

Angielski - list formalny - proszę o sprawdzenie

Polecane posty

Gość dfegrthtt

Może ktoś zechce poświęcić mi trochę czasu... Z góry dziękuję. Amerykańska organizacja szuka młodych ludzi chętnych do pojęcia pracy w obozie młodzieżowym w USA podczas wakacji. Napisz list do organizatorów obozu , w ktoorym poinformujesz: -skąd i kiedy dowiedziałaś się o tej ofercie -jaki rodzaj pracy chciala byś wykonywać - jakie masz doświadczenie i umiejętności -dlaczego ta praca Cie interesuje Dear Sir, I am writing in response to your advertisment witch I had found in the newspaper. I had read this advertisement yesterday morning and I thought that I would like to work for your organisation. I am applying for the position of a swimming instructor. I have five years experience. I have worked at over twenty camps as an instructor or as a lifeguard, both in the country and abroad. I speek five languages: polish, english, french, spanisch and italian. I have worked with disabled people too. Actually, I am a lifeguard at the swimming pool witch is repaired, so I am looking for a temporary job. Your advertisment seems to be very advantageous and I have heard a lot about your organisation, so I am very interested in work witch you are proposing. I would be very grateful if you could reply as soon as possible. Thanking in advance for consider my candidature. Your faithfully, XXX

Gość dfegrthtt
uppp

Gość dfegrthtt
chamy!!! tylko pierdoły umiecie wypiusywac, a pomóc nie ma kto!

Gość dfegrthtt
to wyżej to nie ja... to znaczy, nie napisałam tego ;-)

Gość dfegrthtt
No to się ponaprzykrzam...;-)

Gość oferta
z przyjemnością moge pisac/tłumaczyc/sprawdzac prace zarowno z jezyka angielskiego i jezyka niemieckiego. dla zainteresowanych oferta podaje adres e-mail: prace.ang@o2.pl pozdrawiam serdecznie:)

Gość uuuuufff
za duzo bledow, zeby chcialo sie to sprawdzac...1 jaki mi sie nasuwa to witch to wiedzma, chyba chcialas napisac which? :-o

Gość uuuuufff
for considering