Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvdoivjoid

jak widze jakie ludzie kupuja ciuchy na all to mnie smiech bierze

Polecane posty

Gość bvdoivjoid

o np http://www.allegro.pl/item592013305_modna_niunia_wiosna_lato_12_24_mce_dziewczynka.html i tak jestem zazdrosna chodż nie,moze zdegustowana wystawiałm zestaw polskich bardzo fajnych ciuchów i takch co mozna kupic u nas -reserved otd Pinokio,ewa klucze itp nie zszedł ludzie jak widza ang. szmaty-george ,nexty to dostają wody zamiast mózgu na przykładzi tej aukcji przeciez to sa szmaty ja powaznie ZA DARMO bym tego chciała po jakis parchatych murzynskich dzieciach cóz polskie kompleksy czekam na krytyke :D

Gość ooooojjjjjjjjjj
"parchatych murzynskich dzieciach"....mam nadzieje ze jestes dumna z tego ze nie jestes parchata...co nie zmienia faktu ze jestes zdrowo pierdolnieta...

Gość co ty kobieto gadasz/

Gość bvdoivjoid
pewnie jestes jedna z kupujących :D coz rzeczy ze smietnika np po ciapatych (arabów jakby kto nie wiedział) w polsce swietnie zejdą a fuuuj

ot krytykuje cię ja kupiłam mojej nówki polskich firm. dla drugiego dziecka już się nie nadadzą takie dziadostwo. porozciągane, odbarwione, skulkowane. masakra.

Gość ja osobiście
wole angielskie szamty jak to nazwałas bo po jednym praniu wyglądaja jak przed a nasze SZMATY po jednym praniu naprawdę nadają sie na szamty do podłogi a ty chyba jestes najwyraźniej zazdrosna ze twoich ciuchów nikt nie chciał kupic :) moze te twoje to własnie szmaty?? bo gdyby były fajne na pewno by poszły :P chetnie bym zobaczyła cvo chciałaś sprzedac :)

Gość bvdoivjoid
nie zazdroszcze bo szmateksy takimi cudami za 2 / 3 zlote sa u nas zawalone nie dziekuje postoje

Nie wytrzymam!!!!! Jakie jesteście głupie!!!!! W Polsce jest tyle pięknych ubranek i nie chodzi wcale o nazwy jakiś znanych firm......po prostu ubranka są śliczne!!!!Jak jestem w Polsce to zawsze pół walizki przywożę a jak ktoś chce przywieść mi cos z Polski to oczywiście chcę ubranka dla dzieci!!!!!! Nie wiem czym zachwycacie się oglądając Angielskie ubrania...no czym???Same gówna jak dla mnie i jeżeli jestem zmuszona to ubieram ale staram się mieć Polskie ubranka bo te angielskie to wszystko na jedno kopyto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rozejrzyjcie się wokół siebie bo naprawdę Polska ma prześliczne ubrania🌼🌼🌼

Gość i co z tego że śliczne
i co z tego, że sliczne jak droższe od angielskich używanych, a po 1 praniu na szmaty nie stać mnie na polskie...

Gość ja osobiście
do katarzyna___ śliczne to moze i są ale gówno warte i taka jest prawda!!!!

Gość bats
katarzyna1278 ..czytaj ze zrozumieniem...tu chodzi o jakosc..bo nie sadze, zeby czerwony polar z polski bardzo odbiegal kolorystycznie od czerwonego polaru z angli...ale jakosciowo na pewno...ja mieszkam w niemczech i tez wiekszosc ciuchow kupuje tutaj...sa 2 czy 3 firmy w polsce ktore bardzo lubie i maja ciuchy dosc dobre jakosciowo...ale niestety moze i kolorystycznie polskie ubranka dla dzieci sa duzo lepsze od zagraniczynch...ale jakosc jest fatalna....a kupuja dziecku polar czy dres chcialbym zeby chociaz jeden sezon wytrzymal...

Gość prwda drogie jak
cholera jak jak bylam w pl i poszlam na zakupy zobaczylam ceny ubranek w markowych sklepach to za glowe sie zlapalam za swterek dla synka rozmiaru 80 zaplacilam 90zl z smyku :O tutaj za 20 funtow kupie dziecku dwa swterki a w przecenach wiecej i to jednej z najlepszych firm np obaibi czesto tam ubieram synka bo inne faktycznie sa juz oklepane ,oczywiscie to spraw indywidualna nie kazdy robi jak chce

Gość bvdoivjoid
to ja nie wiem gdzie wy takie złe polskie ubranka kupujecie?! są fajne sklepy z ubrankami i tak jak pisze katarzyna wybór jest igromny a ubranka przesliczne i dobre jakoścoiwe mowicie jedno i to samo ze sie kurcza itp a to gówno prawda a ten ruch na all to moim zdaniem kompleksy polskie wychodzą kiedys niemiecka czekolada to było coś :D potem auta sprowadzali a teraz ubranka cóz polska byla i bedzie europy smietnikiem

Gość bats
druga sprawa jest to, ze zagranica jest wiele przecen i czasem cena oryginalnego sweterka np. w uk jest mniejsza niz w polsce ...i polski produkt przegrywa...

Gość bvdoivjoid
takich zestawów jest pełno wziełam pierwsza lepszą POWIEDZCIE CO WAM SIE PODOBA NA TEJ AUKCJI CO WKLEIŁAM??! te majtki? te klapeczki ? przeciez takie fasony to były u nas w latach jak gierek rzadził :D masakra

Gość grzechotkiii
dla dziecka w wieku od roku do dwoch - to mi sie nie podoba:O ale nie mowcie, ze angielskie ciuchy sa na jedno kopyto, bo to bzdura. a jakoscia przewyzszaja niestety polskie. ja mieszkam w anglii wiec tu sie zaopatruje, ale mam tez pare rzeczy z polski, uwierzycie lub nie, ale kazde ubranko z polski, powtarzam KAZDE BEZ WYJATKU ma dziurke albo na szwach, albo przy napkach...a w tych angielskich robia nam sie dziurki jedynie na kolanach, bo dziecko szura i sie przewraca:D tak wiec tu widze roznice. w jakosci. jedyne zastrzezenie jakie moge miec do angielskich ubranek dla dzieci to takie, ze nie robia uniseksow. tzn. sa, ale tylko spiochy i body dla niemowlat. dla starszych dzieci nie ma szans kupic czegos, co jednoczesnie moze nosic syn i potem corka. nawet jesli kupie brazowe dresiki dla dziewczynki, to musza miec jakis babski dodatek: kwiatek, motylek czy chocby rozowa nitka...:O

Gość ja osobiście
mi ten zestwa osobiście sie nie podoba no moze kila rzeczyw nim ale mowie ogólnie ze poslkie ubranka zawsze przegrają z angielskimi czy innymi!a jeszcze te ceny u nas no masakra!!! np. firma 5-10-15 zeszła na psy wiecznie odpadające buziczki i te kolry SZOK!!!

Gość bvdoivjoid
moja kuzynka jak przyjezdza wlasnie z anglii to torbami stąd wywozi przede wszystkim buty,twierdzi ze tam szajs jedzenie ,to samo i ubrania tez ja nie mowie ze wszystkie zestawy sa złe ale ten co wkleiłam ,o boshe z ta fioletową ortalionówką :O :D i tymi czapusiami :p p prostu nie wierze ze ktos chciała za to dac 200 zł

Gość ja osobiście
guziczki miało być

Gość o gustach sie nie dyskutuje
tobie moze sie nie podobac ale temu kto to kupił musiało sie podobac skoro dał za to tyle kasy :)

Gość sdfghsdfgdfg
george next primark ludzie to sa takie szmaty ze huj jak juz chcecie cos angielskiego to polecam mackenzie i beanch

Gość bvdoivjoid
5-10-15 się...zgodze zatrzaski mają do dupy ogólnie nie jestem za sieciówkami u mnie jest jeden porzadny naprawde porzadny sklep dla dzieci i o dziwi sprzedaja tam ciuchy polskie ale firm ktore mi nie nie mówią np DINO słyszal ktos coc? bo ja nie :D kupiłam tam w zeszlym roku kombinezon caly sezon woziłam w nim małą i prałam chyba z 6 razy normalnie NÓWKA !! zadnego zmechacenia ,ani kuleczki ,zameczki chodzą błyskawicznie no super inne ciuszki tez jak tam kupilam to extra

Gość ja osobiście
ok ale u mnie nie ma takiego sklepu i pewno u większości z nas więc ...

ze sklepow dostepnych w Polsce polecam c&a... tanio, ladne i dobrej jakosci... poza tym faktycznie w wiekszosci sklepow w Polsce ubranka dla dzieci to tandeta... wspomniane juz 5-10-15 (kupuje tam ubranka takie zeby po domu byly) ale tez smyk co ma ceny z kosmosu nie przekladajace sie na jakosc zupelnie...

Gość hahahh to ja mam inaczej
kupilam w ca i w 5 10 15 i z ca sa duzo gorszej jakosci niz te z 5 10 15- te z ca to juz roznice widac bylo po pierwszym praniu,a z 5 10 15 stan super wiec jak to jest

Gość ja osobiście
noo dziwne ale ja 5-10-15 zawiodłam sie totalnie :) i to nie pierwszy raz

Gość ja osobiście
autorko pokaz co wystawiłas na allegro!!!!fotki na pewno masz :P ocenimy :D

mam bardzo duzo rzeczy z c&a i jeszcze w ani jednej rzeczy nie ma "oczka", nie odpadl guzik czy zatrzask a jesli chodzi o jakosc materialu to przeciez jak sie kupuje i dotyka to czuc jakiej jakosci jest material... dla mnie jakosc w c&a jest zdecydowanie adekwatna do ceny a czesto nawet ja przewyzsza...

Gość ja uważam
że najlepsze ciuszki dziecięce są H&M, ale nie mieszkam w PL, więc nie wiem czy w PL jest tak samo np za body na długi rękawek czy bluzeczkę płacę 8e, może nie jest to tanio, ale jakość jest super!! Moje dziecko w bodach chodzi non stop i nadal jest w świetnym stanie :) Wolę kupić 3-4szt i prać je non stop niż kupić 10szt szmatek C&A też nie jest najgorsza czy V&D