Natalkaaaa 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Jakiś miesiąc temu kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeniem (prezerwatywą). Ogólnie mam nieregularne miesiączki (cykl waha się od 18-40dni). Teraz cykl strasznie się wydłużył, dziś już byłby 50 dzień. Dodam że strasznie dręczą mnie upławy i niewielkie bóle brzucha. Czy istnieje możliwość że zaszłam w ciążę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iśkaaaaaa Napisano Kwiecień 6, 2009 Jeśli masz pewność, że prezerwatywa nie była uszkodzona to nie powinnaś się obawiać. A to był Twój pierwszy raz?? Bo jeśli masz aż tak nieregularne miesiączki to chyba jesteś bardzo młodziutka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalkaaaa 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Tak to był mój pierwszy raz :/ Właśnie tej pewności nie mam, ale chciałabym się dowiedzieć czy te objawy mogą wskazywać ze doszło do zapłodnienia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 brak miesiączki może świadczyć o ciąży, ale wcale nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazonaaa Napisano Kwiecień 6, 2009 witam. ok 2 tygodnie temu(21) odbyłam stosunek przerywany z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, lecz wytrysk nie był w środku. troche spermy wydzieliło sie na moj posladek gdzie było troszke rowniez mojego sluzu. szybko to wytarlam lecz nie wiem cyz nie dostało sie cos "do mnie" spóznił mi sie o 3 dni okres ale pewnie to bylo spowodowane nadmiernym stresem. Miesiączke dostałam 29. Trwała normalnie, obficie 3 dni jak zawsze, pozniej juz plamienie koloru brązowego. dzisiaj 2 dni po miesiączce czuje kucia w jajnikach , raz z jednej strony raz z drugiej, oraz kucie w piersi. co to może oznaczac? czy duże są szanse ze jestem w ciązy? prosze o szybką pomoc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach