Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaaa

kucia jajników, ciąża?

Polecane posty

Gość przerazonaaa

witam. ok 2 tygodnie temu(21) odbyłam stosunek przerywany z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, lecz wytrysk nie był w środku. troche spermy wydzieliło sie na moj posladek gdzie było troszke rowniez mojego sluzu. szybko to wytarlam lecz nie wiem cyz nie dostało sie cos "do mnie" spóznił mi sie o 3 dni okres ale pewnie to bylo spowodowane nadmiernym stresem. Miesiączke dostałam 29. Trwała normalnie, obficie 3 dni jak zawsze, pozniej juz plamienie koloru brązowego. dzisiaj 2 dni po miesiączce czuje kucia w jajnikach , raz z jednej strony raz z drugiej, oraz kucie w piersi. co to może oznaczac? czy duże są szanse ze jestem w ciązy? prosze o szybką pomoc..

Plemniki nie latają, bez nerwów. A dla pewności zrób test. ;) Uspokoisz się. Wynik na pewno będzie negatywny.

Gość Dalera
Szanse są bardzo duze, bo pewnie plemniki ci przeszly przez posladki dalej. Powiedz mi jak mozna byc tak nieswiadomym kiedy i w jakich warunkach moze dojsc do zaplodnienia?

Gość przerazonaaa
z tego co niektorzy piszą to przez mój wlasny śluz moga one przejsc, do pochwy, rowniez sa one w plynie przed orgazmem. zrobie jutro test dla uspokojenia. choc dziwne te bole.. nigdy takich nie miałam

Gość przerazonaaa
pani basiu z klatki B, mogą być i kłucia.

mam dzis zły dzien ale ten tekst \"z tego co niektorzy piszą to przez mój wlasny śluz moga one przejsc, do pochwy\" rozbawil mnie do lez:) dzieki wielkie autorko :)

Gość zanetka
ja tez mam klucia w podbrzuszu i dostalam tabletki na podtrzymanie bo podejrzewa lekarka wczesna ciaze

Gość przerazonaaa
no to cieszę się że już cieszysz;) a teraz prosze o pomoc.. i wyrozumiałość. jakieś racjonalne odpowiedzi.

Gość przerazonaaa
jesli ja bd w ciazy.. to chyba wezme te abletki cytotec.. aborcyjne..

tak powanie uwazam ze to nie ciaza, zrobb test ale jesli mialam miesiaczke to teoretycznie mozna ciaze wykluczyc

Gość przerazonaaa
dziekuje, za odpowiedz.. jutro kupie test;)

Gość przerazonaaa
zaneta, a okres miałas normalnie?