Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka555

Prosze o pomoc! Błagam....

Polecane posty

Mam strasznu problem z tradzikiem, nie moge sobie z nim poradzic...nidługo z tego powodu nie bede wychodzic z domu, chyba juz wpadłam w depresje...mecze sie z tym od 6 lat. obecnie mam15 robiłam badania hormonalne ale na takie leczenie jestem za młoda...nie wiem co mam robic staram sie to jakos zamskowac pudrem ale po paru godzinach i takwszystkow widac a skora sie nieestetycznie swieci...prosze was o jakies wzkazówki w tej sprawie...

Gość ISCUN
bzykni sie i po sprawie

kup sobie brevoxyl podobno jest najlepszy ok 18 zł w aptece a do tego jakiś krem dobrze nawilżający no i tonik

Gość ISCUN
sruty tuty im wiecej tego gowna kladziesz na twarz tym gorzej

Gość zusika
Cezar kretynie sam sobie załóż taką torbę naten głupi łeb .Coraz większe chamstwo na kafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idź do dermatologa, zapisze Ci indywidualne kremy, maści, leki do kupienia w aptece, to była rzecz która mi pomogła, nie żadne Clean&Clear czy inne gówna, które reklamują w tv :O

Gość taka_se_o
możesz próbować metody z czosnkiem, ale potrzeba na to conajmniej 2 dni bez wychodzenia z domu(drugi dzień na to żeby zapach zdążył zejść). po prostu weź czosnek, rozkrój ząbek i smaruj pryszcze.ale tylko pryszcze, a nie po zdrowej skórze. wykwity powinny wtedy szybciej "dojżeć".poza tym dobrze nawilżaj skóre, bo to że sie przetłuszcza i swieci, to nie znaczy że nie potrzebuje kremu, wręcz przeciwnie. no i idź do dermatologa, nie musisz brac hormonów, niech ci da antybiotyki, po nich przechodzi przynajmniej na jakis czas. życze powodzenia, trzymaj sie :)