Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ffffff

czy kobiety ktoer wychowywaly sie bez ojca sa pelnowatosciowe?

Polecane posty

Go艣膰 ffffff

mam takie wrazenie ze te ktorym z roznych przyczyn losowych nie dane bylo w dziecinstwie poznac ojcowskiej milosci same nie potrafia w pelni kochac.sa klonne do beznadziejnych zakochiwan robia to szybko.potrafia ranic ale same bardziej sa narazone na zranienia. sa bardziej agresywne,brak karnosci czy autorytetu spowodowal ze uwazaja ze maja do wszystkiego prawo.sa rozwiazle. a wy jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 witam i dzisiaj
kochaja az za bardzo sa bardzo wymagajace wobec partnera nie sa rozwiaz艂e sa agraeywne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julllliaaa
Ja mia艂am i nadal mam bardzo ma艂y kontakt z ojcem i co.....Kocham, a偶 za bardzo. Zawsze mi brakowa艂o ojcowskiej rady dlatego mo偶e mam o 8 lat starszego faceta.Czuje sie przy ni bardzo bezpieczna i otoczona mi艂o艣ci膮 i odwdzieczam sie mu tym samym. Nigdy nie bylam agresywna , raczej bardziej ostrozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhh co poradzic
kochaja do b贸lu...poswiecaja sie bez sensu... wymaganie wobec partnera wysokie? jestem niezwykle m臋cz膮ca i zaborcza...ale jestem na etapie walki z tym. rozwi膮z艂a? moze dla wiekszosci tutaj tak...dla siebie nie... bliskosc fizyczna nie ma dla mnie wiekszego znaczenia... czasem w bezradno艣ci u偶ywam si艂y, ale to raczej po mamie... czy uwa偶am ze mam do wszystkiego prawo? ffffff ..nie rozumiem o co chodzi, moralnosc swoj膮 jak膮 tak膮 mam, skrzywion膮 bo skrzywion膮 ale dziecku nie zabior臋 lizaka, ani nikogo nie pobij臋 za to, 偶e si臋 na mnie popatrza艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam i dzisiaj
prawo do wszystkiego mi kojarzy sie z narzucaniem zachowania partnerowi to mu wolno tego nie troche ubezwlasnowolnianie,rzadzenie,trzymanie pod pantoflem(wiwm ,wiem to nie jest w porzadku)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam i dzisiaj
zaborczosc jak najbardziej i podejrzliwosc pomimo zaufania-dziwne bo jedno chyba wyklucza drugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhh co poradzic
teraz rozumiem, czyli to tyczy si臋 mnie w ma艂ym stopniu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze kwestia tego od jakiego
wieku sie nie ma ojca... sk艂onne do zakochiwa艅?? w膮tpie od 4 lat jeden facet (1 i ostatni), brak autorytetu?? to matka nie mo偶e byc autorytetem- w膮tpie. czy 艂atwo zranic? ja sie przez to sta艂am raczej twardsza i wcale nie tak 艂atwo mnie zranic. wiec mysle ze to kwestia bardziej innych warunk贸w zewn臋trznych jak i mo偶e gen贸w. i nie czuje si臋 wybrakowana:)

Udost臋pnij ten post

Takie kobiety mog膮 mie膰 sk艂onno艣膰 do mi艂o艣ci bezgranicznej oraz bardziej odczuwaj膮 ka偶de mi艂osne niepowodzenie, ale nie jest to regu艂a. Mam kole偶ank臋, kt贸ra wychowa艂a si臋 bez ojca i jest bardzo pewn膮 siebie kobiet膮, kt贸ra nie stawia m臋偶a na pierwszym miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhh co poradzic
jezeli o hm takowe zabranianie to nie, uwazam ze ka偶dy ma swoj膮 w艂asn膮 wol臋 i w艂asny umys艂 i sam wie co dobre a co nie :) powinno znac sie granic臋... ale czesto zauwazam, 偶e np moje kolezanki czekaj膮 az faceci b臋da im si臋 wprost spowiada膰 z tego co robili... hmm ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam i dzisiaj
tak w ogole to nie bardzo rozumiem w pytaniu czemu sa pelnowartosciowe?skad akurat to sformulowanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhh co poradzic
ten kto za艂o偶y艂 topik chyba nie czuje sie wartosciowy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze kwestia tego od jakiego
autor topiku uciekl chyba... ja chyba tylko bardziej zwracam uwage na poczucie bezpieczenstwa. a najwa偶niejszy dla mnie jest moj m艂odszy (o rok) brat. ale my podobno jestesmy spaczonym rodzenstwem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam i dzisiaj
autor/ka pewno dosypia skoro post 04.35 byl pisany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echhhh co poradzic
witam i dzisiaj, fakt :D

Udost臋pnij ten post

Ja my艣l臋, 偶e jest troch臋 inaczej. Takie kobiety wybieraj膮 na partner贸w m臋偶czyzn na podobie艅stwo swoich ojc贸w, czyli m臋偶czyzn, z kt贸rymi nie b臋d膮 szcz臋艣liwe, kt贸rzy b臋da je zdradza膰, tak jak zdradzali matki, kt贸rych nigdy nie b臋dzie w domu, tak jak nie by艂o ojca w domu. Jednocze艣nie chcia艂yby, 偶eby partner w jaki艣 spos贸b zastapi艂 ojca, czyli by艂 opieku艅czy, troskliwy. Takie kobiety nie wiedza jak postepowa膰 z m臋偶czyznami, bo nikt ich nie nauczy艂. B艂膮dz膮 po omacku. Nie zgadzam si臋 z tym, ze uwa偶aj膮, 偶e maj膮 do wszystkiego prawo, 偶e s膮 rozwi膮z艂e b膮d藕 agresywne. Raczej pogubione w kwestii relacji damsko-m臋skich. Bo niby jak budowac zwi膮zek, skoro nie widzia艂o si臋 zwi膮zku swoich rodzic贸w.

Udost臋pnij ten post