Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudz rydz

czy szampon koloryzujący do 24 myć rozjaśni włosy??

Polecane posty

Gość rudz rydz

Mam problem...skusiłam się na zmianę koloru włosów na ciemny, ale na początek użyłam szamponu koloryzującego do 8 myć, efekt tragiczny, kolor się zmywa, ale włosy umyłam już z 15 razy i dalej nie mam swojego koloru, tylko obrzydliwy rudy:( czy jak użyję szamponu do 24 myć rozjaśnią mi sie włosy? bo te szamponetki do 8 myć nie rozjaśniają

Gość rudz rydz
halooooo!!!!!!!!!!!???????????

Gość rudz rydz
???

Gość rudz rydz
aha, naturalny mój kolor włosów to średni blond

Gość rudz rydz
kupiłam farbę/szampon L'Oreal - Casting Creme Gloss- świetlisty blond. Jak myslicie pokryje tą moją rudziznę???

Gość oliwia1666
idz do sklepu z artykułami fryzjerskimi i zapytaj sie o szampon oczyszczający. Po kilku myciach włosow szamponem wrocisz do swojego naturalnego koloru włosow

Musze Cię zmartwić, że miałam podobnie i juz nigdy nie wrocil mi naturalny kolor... Ale to tez zależy od typu włosów. Nie kuś się na szampony oczyszczające, bo to niszczy wlosy. Mocz w ziołówkach jak coś...

Gość zorka 99
nie wrócisz do swojego koloru,ponieważ szampon koloryzujacy zawiera amoniak,tak jak farba tyle,ze trochę mniej.Zmywanie nic Ci nie da. Nawet jak kolor całkiem zejdzie to dalej będą rude,żółte lub pomarańczowe,to jest efekt działania amoniaku.Nie wierz w reklamy,nie ma takich kosmetyków jak szampon koloryzujacy,bo gdyby był to po pierwszym myciu zszedł by całkiem a w tych saszetkach jest normalną farba,tyle że minimalnie słabsza. Zostaje Ci czekać jak odrosną lub zafarbować farba na swój kolor.Mówię to jako fryzjerka. Pozdro.