Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wybrac...123

Capivit A+E czy Skrzypovita?

Polecane posty

Gość co wybrac...123

Witam! Może któraś pomoże, który suplement kupić? Mam 23 lata, i biore antybiotyk na tradzik (już koncze, ale jakos szczegolnie nie pomogl), zauwazylam, ze lamia mi sie paznokcie i oslabily wlosy:( Nie stac mnie na suplementy za 40zł:( I waham sie pomiędzy tymi dwoma...nie wiem który lepszy i bardziej działa? A może jeszcze coś innego? Prosze o pomoc...

Gość co wybrac...123

Gość co wybrac...123
Belissa? kurcze nigdy nie słyszałam...i naprawdę działa? Wiadomo..cudów nie oczekuję...ale chciałabym, aby po jakimś czasie chociaż włosy i paznokcie się poprawiły..

tak sama uzywam i widze efekty oczywiscie nie po 1 tabletce hehe.te preparaty ktore wymienilas mimo nazwy skrzypowita maja bardzo malo skrzypu.bellisa z tych tanszych preparatow ma najwiecej go bo az 220mg.jest niedroga np u nas w aptece kosztuje kolo 15 zl

Gość co wybrac...123
Bardzo Ci dziękuje:) więc kupię tę Bellisę

Ja biore bellise juz ponad poltora miesiaca, mialam paznokcie miekkie i strasznie sie rozdwajaly a wlosy po farbowaniu bardzo zniszczone i oslabione. Narazie widze poprawe glownie w paznokciach, sa twardsze i juz sie tak nie rozdwajaja(zauwazylam ze lakier je zmiekcza,ale jak niczym nie maluje to naprawde duza poprawa jest). Natomiast wlosy narazie poprawily sie tylko minimalnie nadal mam oslabione i wypadaja,w zasadzie to nie wiem czy nie od kuracji jajkiem i maskami bardziej.