Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz na allegro

ILE TO WARTE ? FOTO

Polecane posty

Tam jest duzo par a mnie nie stac na jedna pare za 100zł . mysle, ze do 30 czy 40 zl moge licytowac to pierwsze bo tam jest 20 par . nie bardzo znam sie na takich zestawach . zeby nie przeplacic

Gość Myszka-Szyszka
mi sie podobają te kolczyczki . skromne takie . tez poszukam na allegro takiego zestawu . nie wiedzialam, ze mozna kupic taki . zawsze kupowalam pojedyncze pary.

Gość Mogą być

ja sobie sama zrobilam mnostwo kolczykow z prefabrykatow dostepnych na allgro no i moje wygladaja lepiej ;) przynajmniej moim zdaniem juz mam wprawe i zrobienie pary takich, co sa zaprazentowane zajmuje kilka minut, a koszty prefabrykatow na jedna pare nie przekraczaja 1 zl (jesli sie kupuje w wiekszych ilosciach)

Gość a ile kosztują te
polfabrykanty ? Moze sama zaczne robic i na allegro wystawic . Oplaca sie to ? Te kolczyki z linkow mi sie podobaja. Ciekawe czy sama bym umiała takie robic, bo to chyba trzeba miec cierpliwosc i chyba odrobine talentu :)

pierwszy raz na allegro : ja tez szukam czesto takich okazji . Opłaca się to . Jakbyś miała kupić parę za 10 czy 20 zł to tu masz 20 par za około 30 zł czy 40 zł . m a d z a Ty też na allegro wystawiasz ? Daj linka . Może się skuszę jak tak chwalisz :):)

Jeszcze poszukam.moze sa jeszcze takie zestawy gdzies. a jak to jest z wysylka?jak dlugo sie czeka zazwyczaj? moze macie racje ze to sie oplaca bo 20 par za taka cene

Gość Ujdą
w sumie mogą być . takie delikatne. ja osobiscie wolę duze kolczyki. i lubie zloto a to chyba srebro jest.

Gość w życiku bym tego nie założyła
BADZIEW!!!!!

Gość ładniutkie
a co do ceny to licytuj do tylu ile uwazasz. To juz zalezy od Ciebie i od tego ile chcesz przeznaczyc na zakup. Co do wysyłki to zależy jaką formę wysyłki sprzedawcda wybierze. Najcześciej takie drobiazgi wysyłane są listem ekonomicznym , który idzie około 4-5 dni.

Musze sie jeszcze zastanowic.moze jeszcze znajde cos innego.nigdy jeszcze nie kupilam nic przez neta i mam obawy bo tyle sie slyszy o oszustach. niedlugo przyjedzie moj brat a on sie na tym zna to mi pomoze cos kupic bo ja nawet nie wiem co i jak

Gość Chorwacja Bułgaria
Dołóż z 10 zeta i w sklepie kupisz ładniejsze pooglądasz pomierzysz co i jak a takie koralicki to dobre dla12-13 latek

ja jednak wole 20 par za ta cene niz jedna

A wysylka to tak jak ktos wyzej napisal zalezy od tego jakim listem wysylana. idzie okolo tygodnia srednio ale czasem szybciej. Mozesz tez doplacic i poprosic sprzedającego o priorytet to wtedy okolo 2,3 dni idzie wysyłka

Gość a mi sie podobają
na allegro nie ma zbyt duzo takich zestawów z nowymi kolczykami. Masz racje ze lepiej kupic 20 par i dopasowac do wszystkiego niz jedna pare za 50 zl

Gość Autorka nie
pytała czy ładne tylko ile warte . Autorko myśle , że powinnaś kierować się tym ile mogłabys za to zaplacic. jeśli jest to 30 złotych to daj 30 w licytacji a jeżeli ktoś Cię przebije to już nie licytuj jak nie mozesz wiecej na zakup taki przeznaczyc.

poki co nie licytuje bo wole zeby ktos kto sie na tym zna byl przy mojej pierwszej licytacji zeby mi wszystko wyjasnic. dziekuje wam za rady

Gość No ladne
do wszystkiego pasuja takie drobiazgi

A to którejś z Was ? czy tak Autorka znalazła i chciala sie poradzic ?

znalazlam jak przegladalam

Gość Pućka_Mućka
m a d z masz gdzies swoje wystawione ?

Gość Up Up Topiq
a co z tymi materiałami do wyrobu ?