Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo planuję wesele

Menu weselne

Polecane posty

Gość niedługo planuję wesele

Proszę o podpowiedź : Jakie menu (podajcie swoje przykładowe) (cena ok.120zł) Jak często podawać posiłki

Gość wszystko zależy od Twojej
restauracji. Chyba znasz ich ofertę, takie rzeczy nalezy przedyskutować przy podpisywaniu umowy. Najlepeij przed zdecydowaniem się na daną restaurację pójśc tam na obiad i poprbówać co dobrego mogą zaoferować. Koszt za osobę uzależniony jest właśnie m.in. od ilości i rodzajów posiłków. Ale teakże od standartu restauracji. Nie sposób na ślepeo zaplanować menu gdzie koszt za osobę będzie wynosił 120zł. I kolejna rzecz zależy czy chcecie tradycyjną polską kuchnię a może jakieś udziwnienia.

Gość bbbbbb.............
podnosze

Gość na nic
nie wszyscy robia w restauracji, niektórzy wynajmują sale i kucharki które robią "co Pan życzy"

Gość okularnica....
a chodzi ci o restaurację?

Podłączam się pod topic.. My też za jakiś czas będziemy wybierać menu, nie w restauracji tylko \"stołówce\" lokal z obiadami i właśnie tam organizują wesela. tak się zastanawiam nad przykładowym menu, żeby wiedzieć co i jak przed rozmową z szefową

Gość kucharka29
menu zalezy od tego gdzie robicie wesele,bo jezeli to jest restauracja lub dom weselny to wiele nie zrobia wam za 120 zl-gora obiad ,2 dania gorace ,2 przystawki no moze 3 salatki , wedlina i napoje,ale jezeli organizujecie wesele na przyklad w remizie to za 120 zlotych zrobicie duzo ,duzo wiecej,wraz z ciastami,alkoholem i muzyka.

Gość wiesz ja mam 100zł
od osoby w tym mam, 6 dan cieplych, zimne przekąski, ciasto, owoce i napoje, a takze napoje gorące jedzenie pyszne i duzo jest sala bardzo ladna

Gość ja miałam w restauracji
i wyszlo nam mniej niz 120 na osobę. Było 5 dań gorących, napoje do oporu i mnostwo przystawek. do srody to wyjadalismy co zostalo, podzielone na 2 rodziny. Więc i w restauracji nie musi byc skromnie.

Gość kurcze dziewczyny
gdzie wy te wesela robicie :o u nas w restauracji, bez ciast i alkoholu trzeba liczyć min 160 zł