Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaśka

niepokojące plamienia!

Polecane posty

Gość michaśka

Witam wszystkich serdecznie! Mój problem dotyczy tego, że w okolicach spodziewanej sie miesiączki mam tylko małe i chwilowe plamienia (zwłaszcza podczas załatwiania się) taka sytuacja trwa już trzeci dzień. Nie wiem czego to może być przyczyna i nie wiem czy udać się z tym do lekarza czy jeszcze poczekać? Czy ktoś spotkał się czymś takim ? Wspomnę tylko że byłam w ostatnim czasie 10 dni w szpitalu i na dosć silnych lekach oraz antybiotyku, jednak nawet po takim leczeniu miesiączka co prawda sie spóźniała ale była normalna.

Gość wszystko możliwe
może schudłaś dużo ostatnio, może to jakieś osłabienie i to wywołuje zaburzenia hormonalne ?

Gość michaśka
raczej przytyłam ostatnio 2 kilo w ogole dośc apetyt mi sie ostatnio zwiększył ale to przez te leki najprawdopodniej. osłabiona byłam bo lezałam w szpitalu jak napisałam ale to nie pierwszy raz byłam w takiej sytuacji ale jak równiez wyżej pisałam miesiączka zawsze mi się spóźniała ale nigdy nie miałam czegoś takiego. Trochę się przestraszyłam, że mogłabym być w ciąży ale to raczej mało prawdopodbne, gdyż ostatnią miesiączke miałam 4 marca a od tego czasu z narzeczonym nie współżliśmy. Jednak przed tamta marcową miesiączką współżyliśmy kilka dni przed ale zabezpieczyliśmy sie także raczej ciąża jest wykluczona.