Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

moja definicja puszczalskiej....

Polecane posty

spuść se prawik leworęcznie z członka i pomyśl...gdzie ta moja laskowa błonka. 😴🖐️

"jaaaaaaaaasne oszuscie ja Ci nie ufam" Nie nazywaj mnie tak. z Twój brak zaufania jest bezpodstawny, gdyż ze wszystkich zobowiązań wobec kafeterianek sie wywiązałem. :P🖐️ A wogóle co to ma być za stawianie się? :P🖐️ Bądź grzeczną dziewcynką i wyślij. 😘:classic_cool:🖐️ "hahahahha prawiczek z wiarą zapyta na pierwszej randce laske czy jest dziewicą i doda że jest prawiczkiem i szuka dziewicy:d chciałbym siedzieć stolik obok i posłuchac takiej rozmowy i zobczyc mine tej dziewczyny hahahahha" Nie na pierwszej, a w momencie kiedy bym wiedizał, ze chce seksu. 🖐️ Swoją drogą wszystko brzmi śmiesznie, chocby bajerowanie kobiet by się umówiły. Tyle tylko, że człowiek jest do tego przyzwyczajony itak tego nie postrzega. 🖐️ "ale pie**olisz pzw jesli jestes hetero i nie masz jakiś chorób psychicznych to na to czy sie zakochasz nie masz wpływu, zauroczysz sie i już.i ciekawe czy jak sie dowiesz że jednak nie jest dziewica to w 5 min sie odkochasz? lol" Pisałem wcześniej, na zakochanie może i nie ale na to czy dojdzie do czegoś więcej już tak. Chyba że Ty, gdy się zauroczysz, dązysz do zbliżenia za wszelką cene i nie jestes w stanie się powstrzymać. W takim razię współczuję Ci sytuacji, kiedy zakochasz się w pasztecie. :P🖐️ "ale chyba nie przez to że sie dowie w tej rozmowie że nie jest dziewica. rozumiem jak laska wyzna że kłamała wcześniej albo pracowała ako prostytutka czy coś ale jakos ciężko mi uwierzyc że wiara odkocha sie i zostawi jak super dziewczyna powie mu że nie będzie jej pierwszym" A dlaczego nie? czy tak trudno przyjąc do wiadomości, że są różne gusta i różne rzeczy sa dla każdego człwoieka ważne? Ja np. nie mam problemu z przyswojeniem faktu, że np. Tobie brak dziewictwa nie przeszkadza. 🖐️ Zrozum, że kiedy piszesz o super dziewczynie, masz na myśli super dziewczyne według Ciebie i dlatego tak trudno Ci zrozumieć, ze ja mógłbym ją odrzucić, bo Ty byś tego nie zrobił. 🖐️ A mógłbym bo dla mnie taka nie byłaby super skoro nie jest dziewicą. :classic_cool:🖐️ No ale nie będę oczekiwał zrozumienia od faceta, który ludzi o innych poglądach ma za chorych homoseksualistów. :classic_cool:🖐️

Ale szansa jest dużo większa na ładną i niewinna. :P🖐️ Jaka miłość? :o🖐️ Jakoś trochę żyję i jeszcze na żadnej mi nie zalezało tak, by uznać ją za wyjątkową. :classic_cool:🖐️ Nie oszukujmy się, nie ta to inna. :P🖐️ "poza tym to troche glupie, ze sami chcemy z laskami sypiac przed slubem, a bysmy mieli pretensje, ze dziewczyna to samo wczesniej z kims innym zrobila" Ja mogę przed i po. Tyle że na czekanie do slubu bym się zdecydował tylko z dziewicą, gdyby chciała. :)🖐️ Poza tym nie mam do nikogo pretensji, uważam że robią normalna rzecz i mają do tgo prawo. Co nie znaczy, że ja nie mam prawa czuć niechęci do obcowania płciowego z takową. :P🖐️

"wiara, poki jeszcze tych swoich drogich polowek nie spotkalismy to trudno nam to jednoznacznie stwierdzic " Gadanie. :P🖐️ Przecież wiem czego oczekuję od dziewczyny. Wprawdzie stan zakochania zakrzywia postrzeganie danej dziewczyny ale jednak jakos do tej pory nie miałem problemu. :P🖐️

Ja powiem tak - nie chciałabym faceta, który miał 100 dziewczyn ALE poznając potencjalnego chłopaka nie pytam się go o to z iloma dziewczynami spał. Gdybym od razu wiedziała, że facet jest \"macho\" to nawet bym się nim nie zainteresowała. Ale gdybyśmy zdążyli się już poznać/zauroczyć/zakochać i wtedy bym się dowiedziała to chyba po prostu żyłabym z tą myślą dalej.

Zdecydowanie nie ja. Opinia "macho" działa na mnie wręcz odpychająco.

Też tak myślę :) Naprawdę, 1000 razy bardziej wolałabym trafić na prawiczka niż na duży przebieg.

I dobrze. Przecież nie będziesz się pytać dziewczyny na początku o takie sprawy a później... może być już za późno na odkochiwanie się :)

Gość ciekawa dyskusja tych
dwóch prawiczków. To co myslicie o takiej sytuacji : dziewczyna miała tylko jednego chłopaka, ale była z nim 2 lata, i przez ten czas (facet był straszny ogier) była używana codziennie po kilka razy na wszelkie mozliwe sposoby,również anal, + cała kamasutra. Krótko mówiąc - po waszemu - rozklapiocha. I druga panna, która miała 4 facetów, ale tylko po 1 razie, bo były to niewypaly, czyli po prostu bez żadnego doświadczenia w łóżku.Która lepsza dla prawiczka ???

Gość popaprańcy
te prawiczki. dopóki ,żaden nie zamoczy, będą bredzić jak w malignie

"nie, taki ratunek że zaczyna myśleć realnie. jeszcze tylko zniwelować strach?(niepotrzebny) przed kobietą doświadczoną i już. przestaniesz swoje życie podporządkować dziwictwu" Zycie nie jest podporzadkowane dziewictwu, gdyż nie czynię żadnych kroków by poznać dziwicę. :classic_cool:🖐️ Twoim zdaniem spotkanie dziewicy jest nierealne? :D🖐️