Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny27

Prawiczek

Polecane posty

Gość Smutny27

Co panie sądzą o facetach, których w wieku 27lat nadal są prawiczkami? - Nie dla tego, ze żadna ich nie chciała tylko dla tego, że sami odmawiali nie będąc pewnym, ze to ta jedyna - chcąc to właśnie dla niej zachować. Z wyglądu chyba normalni... może nieco szczupli (ale nie bez przesady). Czy to możliwe, że ma się takiego pecha i trafia tylko na kobiety, które jak usłyszą, że "nie - bo muszę być pewien" to się tylko uśmiechają, i idą do innego z którym będą mogły poszaleć zanim zostaną mężatkami - na ironię wychodząc za nie tego, z którym "poszalały"? Są jeszcze normalne kobiety, które mają coś więcej w sercu i głowie, i nie myślą za przeproszeniem tyłkiem i biustem?

Gość harekrishna
ja bym doceniła,no ale sama jestem dziewica w wieku 25 lat wiec może to wpływa na mój osąd:) głowa do góry,normalnej kobiecie to nie przeszkadza,chociaz zdarzają sie takie ktorym przeszkadza.no ale cóż,jak dziewczyna wieje albo smieje sie z takiej informacji,to tylko swiadczy o niej wiec sie nie przejmuj

Gość GdybYmPOtrafiłaNiepładkac
Wydaje mi się, że to trochę nietypowe w tym wieku ale jak najbardziej to popieram. Ja już w młodym wieku straciłam cnotę bo byłam wtedy jeszcze głupia wiec wyszło jak wyszło ale osobiście jeżeli byłabym w takiej sytuacji jak ty to poczekałabym z tym żeby móc zrobić to w końcu z tą jedyna osoba z która będziesz do końca. Myślę , że bardzo mądrze piszesz i masz inne podejście do życia. Naprawdę podziwiać takich jak ty bo nie sztuka jest ru**ać jaką sobie tylko zechcesz a sztuką jest oddać się komuś kogo kochać będziesz mógł zawsze.

Gość ramka z obrazka
wylęgarnia jakaś czy cos. wg. mnie facet prawiczek to nic strasznego tzn jeśli zakochałabym się w facecie a on był prawiczkiem, to nie przeszkadzałoby mi to.

Gość ramka z obrazka
sama równiez nie poszłabym do łóżka z facetem do którego nic nie czuje i którego nie byłabym pewna.

Gość ramka z obrazka
swoja drogą czytam to i myślę, że napisałabym tak samo, ale w wersji żeńskiej.

Gość i czym się chwalisz żeś
nieudaczny koniotłuk z żylakami na kutasie, pokrako nieudaczna

Gość takie tam gadanie
ja tez bym nie chciala byc z kims takim- dla mnie jest to sygnal, ze nasze zycie sexualne raczej nie będzie udane i tyle. Dziwne jest dla mnie byc z kims i puszczac teksty, ze "nie- bo muszę być pewien"- to nie dla mnie:) Poza tym drogi smutny 27- sex nie polega na wyszaleniu sie przed slubem jak napisales tutaj pogardliwie o kobietach. Sex to dopelnienie milosci- jesli nie znalazles milosci przez 27lat to raczej jest cos nie tak z Tobą. Pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu tej jedynej.

Gość oktawiaoktawiana
do "jakie tam gadanie"- jesteś tak głupi/głupia, że rzeczywiście szkoda gadać... żal mi Ciebie

Gość takie tam gadanie
a dlaczego jest Ci mnie zal? Tak uwazam, nie chcialabym byc z 27letnim prawiczkiem, dla mnie z takim kims jest cos nie tak.

Gość taki prawiczek niespuszczany
jaja ma pewno jak arbuzy i chodzi rozkraczony jak żyrafa