Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napis na simplym

nie rozumiem czemu dziewczyny tak sie boja seksu

Polecane posty

Gość napis na simplym

mam 24 lata, 10 partnerów seksualnych i wcale nie załuje. do łózka z miłosci poszłam tylko jeden raz, w pozostałych przypadkach dla czystej przyjemnosci. tylko nie rozumiem argumentów typu 'nie szanujesz swojego ciała'...dlaczego nie szanuje? gdybym to robiła dla kasy z jakimis oblesnymi typami, to ok. Ale jesli pójde z facetem z imprezy, który mi sie podoba i który da mi superprzyjemnosc, to why not? dlaczego mam ukrywac moje ciałko? i dlaczego mam sie bronic przed przyjemnoscia:O

Gość bo mohery tylko tak gadają
a ruchają się z plebanami, aż iskry z piczki lecą

Gość Lenka ...
A dlaczego sobie nie dawać w żyłę? Też jest przyjemne ... :O

Gość kalinq
ja mam 19 lat i 22 partnerów haha ja nie widze nic złego w zaliczaniu kolesi:] oni nas wykorzystuja a ja ich i nikt nie ma pretensji:]

Gość Lenka ...
kalinq - tylko tylu? A co brzydka jesteś? :P

Gość no to Tuska w siusiaka cmoknij

Gość kalinq
Lenka ... no widzisz ale to w ciągu połtora roku bo dosc pózno zaczełam:] haha a w zyłe mozna dawać hehe kto sobie takiej przyjemnosci odmawia ten grzeszy:]

Gość kalinq
prawiczek i kropka 1987 moj drogi.... trzeba sie wyszalec w mołodosci zeby na starosc nie załowac ze czegos sie nie zrobiło.. juz lepiej załować ze sie cos zrobiło:] ja sie wyszaleje a potem bede przykładną zoną i matka która nie musi zdradzac meza:]

Gość ramka z obrazka
niektórzy czerpią przyjemność z zadawania sobie bólu - dlaczego ich się leczy?

Gość Lenka ...
prawiczek i kropka 1987 - no właśnie one nie wiążą się z babiarzami .. bo oni się ze sobą wymieniają informacjami ... przelecą i idą dalej ... i przekazują sobie informacje .. co robi, czy dobra jest.. i takie tam ... pośmieją się z nich ... A taki porządny nie ma takich informacji ... bo z tymi powyższymi się nie zadaje .... :O

Gość ramka z obrazka
ja bym się bała po pierwsze dziecka po drugie chorób. I nie wciskaj mi kitu o zabezpieczeniach - bo nie ma takiego 100% zabezpieczenia.

Gość Lenka ...
kalinq - to lepiej dawaj sobie w żyłę ... zamiast szerzyć choróbska ... :O

Chyba mam od Ciebie inną wrażliwość, po prostu. Może dorabiam do tego jakąś głupią ideologie, może jestem staroświecka, zbyt romantyczna, nieprzebojowa bla bla bla, ale dla mnie seks to nie tylko fizyczność i przyjemność. To oczywiście też, ale obok tego duchowość, utworzenie niewidzialnej, lecz mocno wyczuwalnej więzi, \'podarowanie\' siebie komuś. Spójrz na to tak: oddajesz sie facetowi, a ten facet oddaje sie tobie i macie świadomość, że to jest najpiekniejszy prezent jaki nawzajem sobie mozecie ofiarować. Biżuteria może sie zgubic, kwiaty uschną, ale podarowanie całego siebie, dla tej i tylko dla tej osoby nigdy nie przeminie. Przynajmniej ja to tak rozumuje.

Gość kalinq
no i o to chodzi:] potem sie mieszają te dwi grupy ui jest git majones:] rodza sie dzieci swiat sie zapełania nowymi ludzmi:] he

Gość Lenka ...
Wszyscy tacy zabezpieczeni, a hiv coraz większe żniwo ... :O

Gość no to teraz wypierdaj na msze

Gość kalinq
jakie tam choróbska... ja sie zabezpieczam:] hehe

Ja nie uwazam,ze bycie dziewica do slubu i jeden partner seksualny w calym zyciu to dobra rzecz,ale puszczalstwo prowadzi naprawde do wielu chorob i nie mowcie ,prosze,ze uzywacie zawsze prezerwatyw, bo w tych czasach nawet 12latki wiedza,ze prezerwatywa nie daje 100% ochrony. I nie jest sciema fakt, ze dlugotrwaly parner potrafi sprawic kobiecie wieksza przyjemnosc niz taki przpadkowy gosc,ktory tak naprawde tylko chce sie spuscic. Dlaczego mialby dbac o przyjemnosc jakiejs przypadkowej dziewczyny z imprezy?

Gość kalinq
ja mysle zxe piowinny bo wtedy jedno nauczy drugiego- ja sie przy takim uspokoje a on nabierze pewnosci siebie i nie bedzei musiał uganaiac sie za innymi dziewczynami bo ja mu wszystko pojaże xD

Ogólnie to zdrowy na głowie i sercu facet takie rozwiązłe panny ma w niskim mniemaniu i jeśli jest zainteresowany to raczej tylko ze względu na łatwe i darmowe bzykanko... Ale częściej takie puszczalskie przyciągają pustaków w skórach, po solarce i wypucowanym autku kupionym na kredyt, który spłaca mamusia i babcia. Później takie puszczalskie zachodzą w ciążę - po pijaku, stało się... Rodzą dziecko i szukają jelenia, który ją i dzieciaka przygarnie, lub zostają tak zwanymi "singielkami". Jeśli znajdą jelenia to najczęściej "nieco" starszego, który zostawia własną rodzinę dla wyeksploatowanej acz młodszej dupci (co z tego, ze z dzieciakiem - grunt, że młoda dupa jest). Jest jeszcze ta część puszczalskich, które niesprawiedliwym przebiegiem wydarzeń trafiają na porządnego, kochającego i szanującego (w tym dobrze zarabiającego) faceta, który traci dla nich głowę... one wtedy przepoczwarzają się w tak zwane "cnotki niewydymki płytko ruchane" i udają dziewice orleańskie, choć ich chód przypomina John'a Wayen'a w westernie. Oczywiście powyższe nie zmienia faktu, że w ramach naszej kultury takie puszczalskie są puszczalskimi i jak się facet o tym dowiaduje (niestety czasem po fakcie) to kobieta błyskawicznie traci w jego oczach - i to dużo.

Gość kalinq
ewelina 1985 mówisz zupełanie jak moja kumpela ewela z tego samego roku co ty:p moze to ty??:D

Gość kalinq
ja nie lubie babiarzy bo znam ich metody i to mnie juz nie kreci.

Gość Gooooooogle22
kalinq - hahaa dobre sobie.. chcesz kiedys byc przykladna matka i zona.. tylko sory ale kto bedzie chcial kur..we ktora przelecialo pol miasta?

Gość kalinq
a własnie ze lubie:] albo kogos kto długo nie uprawiał seksu na nowo uczyć przyjemności ze tak powiem:p hehe

kalinq na pewno nie jestem Twoja kolezanka z roku :) Ja nie potepiam dziewczyn, ktore nie maja chlopaka i lubia seks i nie chcialyby z niego zrezygnowac. Zawsze mozna znalezc sobie ,,booty call,, czyli kolege w podobnej sytuacji ;)

Gość to nie tak bbb
kobiety nie boja sie seksu bo wiekszosc go lubi, ale boja sie etykiety puszczalskiej. po to ca jakies normy w spoleczenstwie , granice aby ich nie przekraczac bo konsekwencje moga byc nieprzyjemne - np juz kilka osob cie wyzwalo od dz...ki. no ale kazdy jest odpowiedzialny za siebie

Gość hgfdfdgfgf
ja sie sexu nie boje, co za bzdura, ale tak kurwic sie jak ty to bym nie mogla. mi wystarczy jeden partner sexulany, prawde mowiac nie rozumiem co to za przyjemnosc jak posuwalo cie juz 10ciu kolesi, traktujac jak przedmiot, szmatę, bo watpie, zeby cie kochali ;) i jeszcze sie tym chwalic ;) no ale co kto lubi, widac niektorym pasuje byc nizej od zwierzat. na twoim miejscu bym sie zastanowila czy wszystko z toba ok, czy nie jestes uzalezniona od sexu z coraz to nowymi facetami, moze nie radzisz sobie juz tym, wyszlo ci to spod kontroli, tez tak moze byc.