Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola123_3

Jaki rozmiar najbardziej opłaca się sprzedawać?

Polecane posty

Gość ola123_3

Witam.Chciałabym rozpocząć sprzedaż na allegro, i nie wiem w jakie rozmiary ubrań się zaopatrywać?Przejrzałam kilkanaście stron allegro i widzę, że największe branie mają ubrania w rozmiarach S i M.Jak z własnego doświadczenia polecacie?Pozdrawiam.

Gość a ja mysle sobieeee
zebys sprzedawala ubrania dla mlodych kobiet puszystych na szczupla kobiete zawsze jest cos latwiej znalesc a na tezsza trudniej mysle ze osoby puszyste napewno bylyby zadowolone z ladnych ubran:)

Gość nick z wielkim przesłaniem
nie! w sklepach jest pełno ubrań w rozmiarze 36 - 42! Puszyste panie mają swoje sklepy, z chudzianami, co noszą rozmiar 32, 34 (XS, XXS)...? Jeśli nie znajdę czegoś w sklepie w moim rozmiarze, to aptrzę na allegro - a tam niestety mój rozmiar jest niszowy :|

nick z wielkim przesłaniem - 100% racji, ja nosze rozmiar 32-34 i niestety ale na allegro praktycznie nie ma fajnych ciuchów w tym rozmiarze..

Gość nick z wielkim przesłaniem
najgorzej jest ze spodniami...póki co zaopatruję się w XXS z Terranovy (w innych sklepach nie ma takiego rozmairu lub jest "fałszywie zaniżony" coby inne kobiety w rozmiarze np 36 mogły wyjśc szczęsliwe, że kupiły pasujące spodnie w rozm. 34 :|), ale one są zazwyczaj złej jakości (jak to w tym sklepie...) O butach (r. 34) nie wspominając....;(

Gość waniliaPyszna
rozm 40

dołączam sie do noszących rozmiar xs. ciężko mi znalezc cos w moim rozmiarze, zazwyczja wszystko zaczyna sie od 36

Gość sldjueojcm
a wy chyba macie po 14 lat bo takie rozmiary (32-34)to kobiety ŻADKO kiedy mają zazwyczaj są to 38-42 często zależy od biustu

Gość dla chcącego nic trudnego
dokładnie... zwłaszcza ze autorka chce chyba zarobic a nie byc organizacją charytatywną a Polki - mówmy szczerze - mało kóre nosza XXS :O Wg mnie juz bardziej opłacalne sa rozmiary 42 w zwyż bo takich pan mamy bardzo duzo a ubrania dla nich to zwykle paskudne worki :o ps. dla złosliwych - sama nosze standardowy rozmiar 36 a dziewczyny z rozmiarem XXS tez mają swoje sklepy - polecam dział dzieciecy np H&M (sorry ale taka prawda)

ja też noszę 34 i faktycznie - kilkakrotnie kupiłam sobie coś w dziale dziecięcym

Gość apoca
mysle ze od 38 do 42

Gość też chciałabym
coś w rozm. 34 - bo w sklepach jest przeważnie zawyżony!

noszę 34 (xs) i nie mam wcale 14 lat. po prostu nie wszystkie kobiety są biuściastymi klepsydrami po porodzie. taką mam figurę i już, nic na to nie poradzę. a wręcz przeciwnie, bardzo sie sobie podobam taka filigranowa