Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona 32 opole

czy warto wchodzic w taki związek?

Polecane posty

Gość zagubiona 32 opole

Mam 32 lata, od roku jestem sama,niedawno poznałam faceta, zabawny, czarujacy, zaradny. Ale jest jeden problem: otóż on niedawno się rozwiódł, zostawił żonę z dwójką małych dzieci. ma trochę długów, spłaca kredyty hipoteczne, ale poradzi sobie, ma dobrze prosperującą firmę.Wszyscy którzy go znają bardzo odradzaja mi ten związek, niektórzy wręcz kategorycznie,mówią że jest niedobrym czlowiekiem, ze to lovelas. Nie jestem w fazie zakochania,ale podoba mi się. Większy problem widze raczej w tym,ze sama jestem bardzo nerwowa i byle co wyprowadza mnie z równowagi,ale taka już jestem. Czy mam sluchac znajomych czy nie? Czy podazyć za własnym głosem? Co robić?

Gość pic na wode fotomontazzz
Sama sobie odpowiedziałaś :)

Gość tylko i wyłacznie...
za głosem serca:)

Jego znajomi ci odradzają, on zostawił żonę z 2 dzieci myślisz że dla ciebie będzie inny? że na pewno ciebie nie zostawi? już raz to zrobił

Gość a co on chce od ciebie i czemu
sie rozwiodl

jaka byla przyczyna rozpadu jego malzenstwa? jezeli chodzil na boki,to bedzie to robil .uwazaj tego typu sytuacje sie powtarzaja.

Gość salsasasa
nie pakuj sie w to

Gość salsasasa
tak a potem cierp bo on dla ciebie inny nie będzie na początku trochę się postara ty się zakochasz a ona zacznie pokazywać swoją prawdziwą twarz

Gość albamama
nie warto kipski jak na partnera dziecinnie się zachował zostawiając żonę i dzieci a skoro znajomi mówią że jest taki a nie inny to pewnie mają rację nie jesteś już nastolatką moim zdaniem w tym wieku nie powinnaś popełniać takich błędów

Gość albamama
rzeczywiście dorósł zostawił rodzinę żonę dzieci to dorósł Tak zazdrościmy na pewno ci chcemy go odbić "kaldunka świniasta" to chyba jakaś gówniara

Gość pelno glupich dziewuch na kafe
nie sadzicie?

Gość Catherine848
póki co nie angażuj się w ten związek za bardzo... daj sobie troche czasu, poobserwuj go i staraj sie go poznac...

Gość kaldunka świniasta
kogo masz na myśli "pelno glupich dziewuch na kafe" bo chyba nie mnnie ja głupia nie jestem dobrze radzę

Gość pelno glupich dziewuch na kafe
radzisz jej tak zeby dostala po dupie i z tego pewnie sie bedziesz cieszyc