Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula01

Mój synus jeszcze nie siedzi a wyrósł z fotelika

Polecane posty

Jaki fotelik kupić? Zeby się rozkładał, a jemu było wygodnie? do ilu kilogramów? Moze jakies typy?

Gość ja tez miałam ten problem
więc kupiłam na allegro najtańszy od 0-18 kg ale taki który rozkłąda się do pozycji pół leżacej ma 5 poziomów regulacji jestem zadowolona i na pewno posłózy nam dłużej

dziękuję - ktos jeszcze ma propozycje? Wszedzie pisza zeby jak najdłużej wozic dziecko tyłem do kierunku jazdy - no ale wyrasta - mamy chicco auto fix z bazą i moim zdaniem jest mu w nim niewygodnie.

moj syn miał 5 m-cy i juz musiał jeździc w normlanym foteliku bo nosidełkus ie nie miescił wiec co miaąłm go męczyc i siebi tylmo dlatgo ze wszedzie piszą i mówią?? kompletnie bez sensu!!poźniej mam zamiar kupic taki fotelik z prawdziwego zdarzenia zeby juz miał

no moj synek jest szczuplutki, ale dlugi - i nie siedzi jak roczne dziecko:(

do meaaa fajny fotlik ale w zyciu nie dałabym tyle kasy za fotelik od 9-18 kg bo zaraz będziesz musiała kupic następny

dla mnie liczy się bezpieczeństwo mojego dziecka, a firma recaro to jedna z najlepszych firm produkująca nie tylko foteliki dla dzieci ale również fotele kubełkowe do sportów samochodowych - sprawdzone i bezpieczne od x lat :)

zgadzam sie z toba dla mnie tez sie to liczy ale są tansze i tak samo bezpieczne rozumiem z afotelik ktory bedzie na łużej noa le to twoja kasa i twoja sprawa :)

My mamy chicco proxima i jesteśmy bardzo zadowoleni, młoda też:) Kładzie się i jest ustawiany tyłem i przodem, ma też taką dodatkową "wkładkę" dla maluszków

A skąd jesteś? Ja kupiłam w sklepie \"dziecko\" i było taniej niż na allegro ( i oszczędność na wysyłce) :)

jestem z Gdańska. Słuchaj, a jak się go montuje tyłem do kierunku jazdy? Da radę w seicento, albo Pandzie?

Chyba w każdym się da. On ma jakieś tam ustawienia ale to mój P montował więc nie wiem jak. No ale skoro obsługę ma przód tył to chyba w każdym się da. No to duże miasto więc ten sklep powinien być też u Ciebie