Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzzka28

inna tak strasznie boli!!!

Polecane posty

Gość zuzzzka28

tęsknie za moim byłym!!!zerwał ze mną juz dwa razy,po ostatnim jego zerwaniu zerwałam z nim kontakt bo myslałam ze za tęskni i wróci ale tak się nie stało,on ma teraz inną dziewczyne a mnie to bardzo boli czuje ze po 5latach razem zapomniał juz o mnie a mineły tylko 2 miesiące,ja tez z kims się spotykam ale ta osoba jest mi obojętna ale walczy o mnie...a ja mysle o moim byłym ze jest teraz z kims innym....to tak bardzo boli...teraz będą Swięta zastanawiam się czy dostane od niego choc sms z zyczeniami czy jemu wysłać?czy dalej milczeć i czekac na jego ruch sama nie wiem,wiem tylko ze czuje straszny ból i tęsknie np. na dzien kobiet nie dostałam...ehhh

po co zakładasz temat dwa razy??? Moja byął do której sie me serce rwie tez jest z innym, juz mnie nie kocha i ma mnie gdzieś, i co?/ życ trzeba dalej jeszzce spotkamy ansze szczęście - pogódź sie z myśla że on odszedł, exom mówimy NIE i tyle:)

Gość oto ja sama
ja kiedyś byłm w identycznej sytuacji i slałam mu życzenia na święta, imieniny i urodziny bo kochałam i miałam nadzieję że wróci... wszyscy mówili żebym go olała bo nie jest wart tego by o nim pamiętać a poza tym on z kimś był... teraz znowu jesteśmy razem i jest super!!! a znajomi nadal gadają swoje ale szanują moj wybór.

Gość granatix87
to mówicie ze wart trzymać kontakt?? a ja myślałam ze za to co mi ztobił to sie nie warto starac..... a po jakim czasie wrócił?? i czemu z nia nie chaił juz być???