Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hlep ze sporzywczego

Przepis na oblegany temat.

Polecane posty

Poproszę o konstruktywną wypowiedź czołowe postaci tegoż forume. Owe postacie jak mniemam raczą podzielić się tajemnicą przekazywaną z dziada pradziada, kiedy kafeteria była dostępna jedynie dla elity, wywoływana w 100 kilogramowych ekranach ultranowoczesnych komputerów w XIX wieku. Pozdrawiam was moje okruszki razowe.

wybacz moją prostolinijność, ale żem nie zrozumiałżem. JARKÓÓÓ, gdzieżeś jest kopio rycerska z połamaną końcówką ?! Potrzebuję Twej rady by stać się nieśmiertelnym w otchłani archiwum kafeej.

Gość kreci mnie tani podszyw
hlep odkupie od Ciebie nick? mam duzo kasy :classic_cool:

YLE ? Moje wymagania wygórowane są, i nie jestem w stanie pojąć Twojej istoty chęci zbeszczeszczenia mego przydomka, który nadał mi mój ojciec Gepetto II . Cena wywoławcza: 200 zł i dwie cycate suchareczki :P

a moze dam Ci na polowke i dodam przepis na oblegany temat :classic_cool: w koncu podszywam sie juz jakis czas i zna sie pare mykow :P

lista hasel jest zmieniana co 5 godzin wiec dzieki a moze da rade byc Twoim przydupasem? :classic_cool: piewrsza rada jak chcesz zalozyc oblegany temat to dogadaj sie z kierownikiem podszywu :classic_cool:

ponawiacz czasami sie pojawia na wiadomych topikach :P