Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaraMała

Moj ojciec ma kochanke...

Polecane posty

Gość szaraMała

Nie dawno sie dowiedziałam z mama ze moj ojciec ma kochanke.. starsza ode mnie o ok 5 lat? kuzwa, mogla by byc jego corka ;/ .. bylo to tak ze wzielysmy z mama jego telefon zeby sobie popatrzec co on tam ma, patrzymy, smsy od jakiejs mlodej pity i jego typu "mam chyba konkurencje do ciebie, musza ja wygryz, bedziesz moj" "kiedy sie spotkamy" "dlaczego nie mozemy sie na jutro umowic" itp.. bylo ich pelno.. byla cala roztrzesiona.. fakt faktem, mama bierze rozwod z ojciem, ale ten cap wszytskiego sie wypiera.. a mnie przez mysl nie moze przejsc ze moj ojciec.. woli zaparszac inne dzieczyny, woli spedzac z inna jakas niz z wlasna corka ktora ma jedyna... ;(( nie umiem sie pozbierac jakos.. pogadac z nim o tym? przemilczec? nie wiem co.. ehh moze ktos mi powie? pomoze? ehh i z gory mowie ze wala mnie takie tekty typu "trzeba bylo byc madrzejszym i nie patrzec do telefonu tatuska" bo juz z takimi sie spotkalam tu na podobnych tematach od innych. . .

Gość krótko i na temat
masz chuja nie ojca, współczuje padalca.

Gość zxczxczxcz
no i szczerze huj z tego ?? wiesz ile kobiet sie puszcza a nikt o niczym nie wie ?? on o tyle schrzanil ze sie wydalo a t o tyle ze z matka przegladasz jego telefon...... w pewnym sensie to twoja wina

Gość trenersztukwalkibezwalki
zapisz sie do mnie na sztuki walki bez walki

Gość Malinnnka
Twoi rodzice sie rozwodza, wiec co w tym dziwnego, ze ojciec zaczal sie spotykac z inna kobieta? Po drugie, czym innym sa jego kontakty z kobieta, a czym innym z corka. Porozmawiaj z nim o tym. Jestes jego corka i bedziesz zawsze. Jezeli byl fajnym ojcem, to zadna kobieta tego nie zmieni. Bedzie taki dalej. Nie odsuwaj sie od niego, nie rob awantur, tylko spokojnie sprawe wyjasnij.

teraz to przezywasz za pare miesiacy moze parenascie to olejesz ;) nie bedzie ci sie chcialo wnikac

Gość a ja nieeeeee
napisze Ci tak, mój ojciec latami zdradzał matkę i to nie z jedną tylko każdej nie przepuścił chyba :o ale to twój ojciec i pomyśl co będzie jak go zabraknie, mój nie żyje niestety. Chcesz być skłócona i mieć wieczne pretensje do ojca? pogadaj z nim.

albo skubnij go na kade w ramach zadoscuczynienia za cierpienie ;)

Gość szaraMała
heh woli wydawac kase na ta jego pite niz na wlasne dziecko wiec nie ma o czym mowic.. dopiero chyba w alimetach ta kase zobacze;/

Widzę,że i tak dla ciebie liczy się jego kasa ,a nie on sam jako ojciec:O I w takim układzie wcale mi cię nie żal.

Gość a ile masz
lat dziewczynko? chyba nie więcej niż 17

Gość a ile masz
i podzielam zdanie poprzedniczki

Gość jaka matula taka córunia
"heh woli wydawac kase na ta jego pite niz na wlasne dziecko wiec nie ma o czym mowic.. dopiero chyba w alimetach ta kase zobacze;/" no i niniejszym doszliśmy do sedna problemu

Gość asienkaaaa
Ta \"pita\" jest kobietą....Bardzo zle o tobie swiadczy, ze ja obrazasz. Zal mi cie.

Gość szaraMała
heh powiem tak- jak byscie zyli na utrzymaniu tylko matki ktora ma miesiecznie 900zl to tez byscie mieli zal o to ze ojciec nie daje wam na zycie.. bo ku*wa czasem musze chyba dac zeby w sciane zeby cos zjesc a moj staruszek zabawia sie z jakas pita ! i bede tak o niej gadac bo innego okreslenia nie mam na taka mloda laske ktora leci na faceta po 50 oferujacy jej dziennie same super prezenciki ;) wiedzialam ze tu na kafeterii znajda sie osoby zeby zj*bac a nie zrozumiec...

Gość szaraMała
aha i jak byscie czytali co jest napisane wczesniej to od razu kazdy by zauwazyl dlaczego zaczelam o kasie gadac... ;]

Gość Kaaalina_
Twoj ojciec cie nie utrzymuje? To co twoja matka robila do tej pory? Dlaczego mu na to pozwalala? On ma obowiazek lozyc na dziecko, i juz! Nie odpuszczaj mu.

Gość szaraMała
Moj ojciec nawet nie placi za czynsz, za nic, wszystko mama.. no dlatego sie z nim w koncu rozwodzi..

Gość szaraMała
heh chyba juz za bardzo wglebiacie w moje sprawy.. a ja chcialam tylko o pomoc czy mam pogadac z nim o tym ze wiem o tej jego "kobiecie" czy nie :( dzieki... i juz lepiej nie wypowiadajcie sie tu...