Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meretix honesta

i co teraz..........?

Polecane posty

Gość meretix honesta

moj zwiazek trwał 2,5 roku... tydzien temu moja Miłośc oznajmiła mi ze juz 2 tygodnie wczesniej zarezerował bilet do Egiptu.....dla siebie!! mielismy wspolne plany co do wyjazdu a tu prosze..... strasznie pokłocilismy sie, powiedział ze to o niczym nie swaidcza po prostu zrobul tak i tyle... w złości wykryczałam ze był ze mna tylko dla seksu... o matko było starsznie... po czym stwierdził ze tymi słowami zbrukałam nasza Miłość!!!! zamknelam drzwi za soba i postanowiłam ze odejde. taka pustka w sercu.... ale myśle ze robie dobrze az do dzis, napisała do mnie kobieta ktora tylko czekałana konic tego zwiazku i oznajmiła mi ze teraz ona zajmie moje miejsce:/ nie daje mi to spokoju, co mam robic.....?!

Pierdul dziada i jego nową dupe! Znajdziesz sobie lepszego, niech sobie leci w pizdu:D

Gość meretix honesta
ale serce rządzi sie swoimi prawami:(

jezeli rzeczywiscie szybko sie zwiaze z tamta to bedziesz widziala czy cie kocha czy nie...zostaw sprawy wlasnemu torowi..nie pchaj sie,bo nigdy nie bedziesz pewna

Gość meretix honesta
kurcze, jaka sprawiedliwos, nic złego nie zrobiłam, nie zdradziłam, kocham ponad zycie, tyle poswieciłam i spotyka mnie cos takiego.... inne kobity wala ostro po rogach facetow a ci swiata poza nimi nie widza!!!

no i wlasnie w tym sek,ze jak ktos ma miekkie serce,to musi miec twardy tylek...naucz sie szanowac,to znajdziesz milosc

Gość meretix honesta
ale ja mam poczucie wlasnej wartości. nie watpie w siebie, w swoje mozliwosci.

Gość meretix honesta
jestem charakterna, potrafie postawic na swoim. niejednokrotnie to był powod naszycg wsni ale zawsze potrafilismy dojsc do porozumienia.

witaj w klubie tych olanych i którzy sie starali - TERAZ TRZEBA CI UWIERZYĆ W TO ZE ON MIAL GDZIEŚ TWOJE STARANIA - poprostu nie kochał, okrotne ale prawdziwe

Gość meretix honesta
strasznie brzmi, teraz pora w to uwierzyc!