Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanistyczka*****

Help .odstawiłam tabletki i mi odbija

Polecane posty

Gość humanistyczka*****

postanowiłam odswtawic tabletki anty, zrobic sobie przerwe. zawsze bałam sie to zrobic bo od tych tabletek miałam lepszą cerę, i chyba moje emocje trzymały sie bardziej na wodzy, teraz jak je odstawiłam juz mam wysyp na twarzy, skóra jest w gorszym stanie, a psychika wrajuje. co zrobic zeby to złagodzic??

Gość Serrao
bierz od nowa;) ja odstawiłam w pażdzierniku i problemy z cerą mnie najbardziej dobijały, ale załagodzilam to stosowaniem toników, żeli, kremów i innego badziewia.

Gość humanistyczka*****
no teraz musze czekac na okres bo trzeba brac od pierwszego dnia. nieee to jeszcze prawie cały miesiąc i pewnie bedzie coraz gorzej.

Gość bratislava
tez tak mialam, przeszlo po dwoch miesiacach, najgorsze byly pierwsze dwa tygodnie, walilo mi niezle po deklu. Plakalam, bylam zla, mialam bolace pryszcze itd.

Gość humanistyczka*****
dwa tygodnie, to dałoby sie jeszcze wytrzymac. mi tez juz wali, płacze bez powodu i nic mi sie nie chce, aki kapec zemnie

Gość frufru
odzwyczajanie się od piguł trwa mniej więcej tyle samo jak przyzwyczajanie się do nich. przypomnij sobie początki brania, przez ile cykli organizm się dostosowywał - teraz powinnaś miec podobnie. nie ma sensu robić przerwy na miesiąc. organizmowi to nic nie daje, nie ma czasu ani zeby się oczyscic ani zeby przeprogramowac cykl na nieregulowany. powinnas mu dac tak ze trzy miesiące. wytrzymasz.