Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona.................

taka zdrada

Polecane posty

Hej. Byłam z facetem 4 miesiące. Niby nic wielkiego, ale on był z pozoru już bardzo zaangażowany-bardziej niż ja. Niemalże mieszkaliśmy już razem. Znalazłam rozmowy... Niby tylko przyjaciółka, wiedziała, że jesteśmy razem. A jednocześnie pisał jej, że jeszcze nawet ze sobą nie spaliśmy :-( , że nie jesteśmy razem, że mu nie odpowiadam. Jarał się jakimiś jej zdjęciami, wypisywał co to by on z nią nie robił. Zabolało bardzo.... Teraz kaja się, walczy i błaga o powrót...

Gość Imagination1984
olej go i sie nie martw.

Gość Aska-Aa
"......Niemalże mieszkaliśmy już razem...." Po 4 miesiacach znajomosci????? Nie znasz czlowieka, a juz planujesz z nim wspolna przyszlosc? No wiec dobrze, ze jednak powoli go poznajesz.Lepiej teraz, niz za iles lat. I obys wyciagnela z tego wnioski.

nie planowałam przyszłości. Pomieszkiwałam u niego trochę, bo tak było wygodniej nam obojgu ze względów logistycznych...

Gość dobrze że po 4 miesiącach
bo jeszcze jest czas go wywalić na zbity pysk.

Mam niezawodną intuicję...

Gość dobrze że po 4 miesiącach
A co ta twoja niezawodna intuicja ma z tym wspólnego?

że sprawa wyszła szybko. Rozmowy zwęszyłam niemalże od razu.

zapomniałam dodać jeszcze, że w historii były na dokładkę wielokrotnie odwiedzane czaty...

przy czym on oczywiście płacze i zapewnia o ogromnej miłości...

Gość pannaZ
Dziewczyno ,szczerze radze ,zostaw tego kolesia.Skoro on juz na początku robi takie rzeczy ,to pomyśl ,co bedzie za rok ,dwa? Zmarnujesz sobie tylko czas ,na dodatek ciągle będziesz teraz "węszyć"kolejne zdrady. On mówi ,że kocha ,placze itp? A co niby ma robic jak mu sie"grunt pali pod nogami". To zwykly lovelas,ma Ciebie a na boku bajeruje inne panny. Plus jeszcze łazi po czatach ,Daj spokój .Tam sami faceci chętni na bzykanko są.Czy Ty myślisz ,że on tam o poezji rozmawia? Albo o autach z kolesiami? Nie bądź naiwna. Dobrze radze i zakończ ten "związek(?).

Ja wiem, że macie rację i skończyłam z nim, choć momentami odzywa sie słabość... Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nigdy nikt mnie nie zdradził. I choć nie mam dowodów na zdradę fizyczną, to zmniejsza to mojego bólu. Zawsze twierdziłam, ze nie wybaczę zdrady, nikt dotąd mnie nie zdradził nawet w wiloletnich związkach (tzn nie mam dowodów ani podejrzeń) I jeśli wyobrażałam sobie kiedykolwiek zdradę to właśnie po wielu latach w związku kiedy wkradnie się rutyna. To co teraz miało miejsce to dla mnie szok. Bo facet był na każde moje skinienie. Szczerze mówiąc jestem pełna podziwu, że na te bajery wygospodarował czas.

Dzięki za apele do mojego zdrowego rozsądku.