Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka123

Loreal True Match czy Max Factor Lasting Performance który lepszy?

Polecane posty

Gość paolka123

Gość karolciaaaaaaa87
true match jest moim zdaniem oki - i za dobrą cenę, moim zdaniem lepszy od MF. Ja używam W3 na już lekko opaloną twarz samoopalaczem i wychodzi całkiem łądnie - nawet nie jest konieczny puder

Gość karolciaaaaaaa87
chociaż oczywiście tego tupy podkłądy nie równają się Estee Lauder ;)

Gość paolka123
Orientujesz się może jaki kolor byłby odpowiedni gdy mam skórę bardzo cienką z przebijającymi naczynkami . NIe wiem czy odcień chłodny beżowy czy jakiś z różem. Chodzi mi o Loreala.

Gość blackcat
true match jest okropny :o stanowczo nie polecam :o zapycha, sciera sie :o Na naczynkową cerę na pewno NIE różowy podkład :o

Gość lorealom mowimy nein
jestem calkowicie szczera! i true match lub inne z loreala sa okropne! GROMADZA SIE PRZY BRWIACH I WASIKACH, CIEMNIEJA, i robia sie grodki po nim ochyda,no i japa sie swieci jak psu jajca ja z tych tanszych najbardziej polecam maybeline ten dwufazowy super jest taki jednolity a najlepszy kolor to nude jest naprawde swietny, ja mam teraz helena rubenstein spectacular i jest zajebiaszzy! ale loreala nie kupuj strata kasy! wogole to bardzo fajne sa kosmetyki z maybeline, a lasting performance jest taki se...poza tym do kazdego podkladu trzeba miec dobry korektor, mialam kiedys nawet podklad z chanel to bez korektora nie ujdzie! ja upolowalam korektor w sztyfcie z rimmel jest niedrogi i super

poza tym rozowe kolory sa brzydkie, najbardziej nienawidze sand! najlepsze to sa te neutralane

Gość to jakie wy macie cery do dupy
musicie tapete nakladac. szok:o

ales debil powyzej! trzeba o siebie dbac, nie oszukumy sie wychodzac rano do pracy musze miec wszystko pod kontrola., poza tym od czasu do czasu mam zmiany tradzikowe, wiec chce wygladac estetycznie ale to nie jest tak ze tylko dbam o maske na japie, najlepszy jest podklad ktorego nie widac i takim jest helena rubenstein, ale wiadomo zeby dobrze wygladac to raz w tygodniu robic peeling uzywac tonikow i zmywac na noc bardzo dobrze makijaz! w nocy nawilzac a w dzien stosowac dobry krem pod makijaz zeby sie nic nie grodkowalo to ss moje rady chaotyczne ale sa

Gość upupuppupup

Gość upupuppupup
widze ze narwana zalozycielka topiku przeczytala jedna opinie i spierdolila kupic juz ten true match aj glupia babo