Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 paolka123

Loreal True Match czy Max Factor Lasting Performance kt贸ry lepszy?

Polecane posty

Go艣膰 paolka123

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karolciaaaaaaa87
true match jest moim zdaniem oki - i za dobr膮 cen臋, moim zdaniem lepszy od MF. Ja u偶ywam W3 na ju偶 lekko opalon膮 twarz samoopalaczem i wychodzi ca艂kiem 艂膮dnie - nawet nie jest konieczny puder

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaaaaa87
chocia偶 oczywi艣cie tego tupy podk艂膮dy nie r贸wnaj膮 si臋 Estee Lauder ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paolka123
Orientujesz si臋 mo偶e jaki kolor by艂by odpowiedni gdy mam sk贸r臋 bardzo cienk膮 z przebijaj膮cymi naczynkami . NIe wiem czy odcie艅 ch艂odny be偶owy czy jaki艣 z r贸偶em. Chodzi mi o Loreala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blackcat
true match jest okropny :o stanowczo nie polecam :o zapycha, sciera sie :o Na naczynkow膮 cer臋 na pewno NIE r贸偶owy podk艂ad :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lorealom mowimy nein
jestem calkowicie szczera! i true match lub inne z loreala sa okropne! GROMADZA SIE PRZY BRWIACH I WASIKACH, CIEMNIEJA, i robia sie grodki po nim ochyda,no i japa sie swieci jak psu jajca ja z tych tanszych najbardziej polecam maybeline ten dwufazowy super jest taki jednolity a najlepszy kolor to nude jest naprawde swietny, ja mam teraz helena rubenstein spectacular i jest zajebiaszzy! ale loreala nie kupuj strata kasy! wogole to bardzo fajne sa kosmetyki z maybeline, a lasting performance jest taki se...poza tym do kazdego podkladu trzeba miec dobry korektor, mialam kiedys nawet podklad z chanel to bez korektora nie ujdzie! ja upolowalam korektor w sztyfcie z rimmel jest niedrogi i super

Udost臋pnij ten post

poza tym rozowe kolory sa brzydkie, najbardziej nienawidze sand! najlepsze to sa te neutralane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jakie wy macie cery do dupy
musicie tapete nakladac. szok:o

Udost臋pnij ten post

ales debil powyzej! trzeba o siebie dbac, nie oszukumy sie wychodzac rano do pracy musze miec wszystko pod kontrola., poza tym od czasu do czasu mam zmiany tradzikowe, wiec chce wygladac estetycznie ale to nie jest tak ze tylko dbam o maske na japie, najlepszy jest podklad ktorego nie widac i takim jest helena rubenstein, ale wiadomo zeby dobrze wygladac to raz w tygodniu robic peeling uzywac tonikow i zmywac na noc bardzo dobrze makijaz! w nocy nawilzac a w dzien stosowac dobry krem pod makijaz zeby sie nic nie grodkowalo to ss moje rady chaotyczne ale sa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupuppupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupuppupup
widze ze narwana zalozycielka topiku przeczytala jedna opinie i spierdolila kupic juz ten true match aj glupia babo

Udost臋pnij ten post