Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

komu sie takchce ruchac jak mi?

Polecane posty

Gość
Dopieszczona bardzo żona sekunda ale Ty znalazłaś kocanka to w czym rzecz? :o :D

dopieszczonej jest ciągle mało :P wniosek jeden faceci nie potrafią zaspokoic prawdziwej kobiety :classic_cool:

Gość i mnie
pierdolca za chwile dostane :o

dopieszczona bo na wiosnę to Trolle przechodza metramorfoze :classic_cool:

Gość złoty deszczyk kap kap kap
ty dziwko i kurwiszonie!!!przestań zdradzać kuuuuuurwo:[ !!!!!!!!! no, kolejna szmata odhaczona.

linieją i wygładzają sie ;) ten powyzszy to zapewne lekko opóźniony jest :classic_cool:

Gość
Żonko 👄🌻 to codziennie się umawiaj tak na 3 godzinki ;) Mi to się chce codziennie i min. to ze 3 razy jak nic i długo :o :o To jest złe bardzo złe.... :o :o Nie umie sobie z tym poradzić :o :o

Gość
Jestem przejebanie niewyżyty.... :o :😭 Wątpię Żonko żebyś dał mi rade... :o :o Masz bardzo duże przyjemności z seksu? Przeprasza ze Ciebie obraziłem kiedyś .... :(

lepiej być nawet liniejącym trollem niż kłamcą wsadz na 20 min tyłek do zamrażalnika jak już będziesz w kuchni, seksu może ci się odechce..a jak niezamów pizze,zadzwoń do elektrowni że coś z prądem nie tak itp byle jakiś facet pojawił się w domu przed powrotem męża

Gość
załóż szpilki i ugotuj coś Żoneczko bym wziął Ciebie pod tyłu 👄 :P ;)

mi sie chce;[;[;[ Juz nie wytrzymuje:( Ja i moj facet po prostu nie mamy okazji:( A jak jakas sie nadarzy to jest to szybki numerek;[ Ja potrzebuje sexu codziennie a nie raz na 2 tygodnie :( niedlugo ci**a mi zarosnie;p

Złoty w kuchni jest sporo niebezpiecznych narzedzi uważaj z tym podchodzeniem od tyłu :classic_cool:

Złoty-myslisz ze jakbym nie miala przyjemnosci to by mi sie chciało?:D a co do dawania rady to wiesz.... krowa co duzo ryczy-mało mleka daje;) i to z mlekiem dosłownie;) ---------Tym razem to znowu ja/-niestety nie posiadam w pracy zamrazarki:( a ruchac mi sie chce z moim jebaką i tylko z nim ;)

Gość
Vinci jestem sprytny :P ;) założę na swojego skarba :D gumę będzie bezpieczny :classic_cool:

juz wiem przykryjesz ją folią malarską?:D:D

twój yebaka twoja sraka __________ prawidłowo i wzorowo :p

Gość
Złoty-myslisz ze jakbym nie miala przyjemnosci to by mi sie chciało? Zwykle tak jest ze osoby majce duże przyjemności robią to często ja się czuje bosko mam ciarki po całym ciele...uderzenia gorąca i zimna ... :D podobnie jak kobieta mam :D a co do dawania rady to wiesz.... krowa co duzo ryczy-mało mleka daje Mylisz się Skarbie :D :D bzykać w cipkę zmieniając pozycje no-stop nawet mogę przez 3 godziny :P :D penisa mam wtedy w pełnym zwodzie oczywiście :D