Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

komu sie takchce ruchac jak mi?

Polecane posty

jaki fajrant?? jeszcze jedna lekcja :p _______________________________ w sumie to za Wisłą choojowo tam macie ciekawe czy jeszcze za stodołą sracie? :classic_cool:🖐️

Gość to smutneni i straszne
ale dopieszczona wie bo w wieku 12 lat ojciec sprzedał ja na okręt rybacki, duża łajba 20 ludzi.pływała z nimi 2 miesiące.więc dopieszczona na zwyczajach marynarzy się zna

ale za Wisłą na wschód czy na zachód?? Bo jedno i drugie jest za Wisłą, ale i przed Wisłą za razem...

Gość facet marzenie
Zabawne z was perversy :) prosze oto wierszyk dla mej kochanki: Była sobie jedna żona bardzo długo niepieszczona Wiec do głowy pomysł taki wpadł jej wreszcie, że jebaki trzeba szukać wprost na necie bo jebaków na tym świecie ponoć czeka cała masa lecz nie starczy mieć kutasa kutas twardy to połowa miękkie serce, mądra głowa to niezbędne są zalety których często brak niestety bowiem każdy opowiada jak to chujem dzielnie włada gada wiele i się chwali ile to przed kompem wali marzy sobie o kobiecie co ją szybko znajdzie w necie Skórę zdziera, moczy majty ściąga filmów gigabajty spermą skleja klawiaturę wyszukuje laski, które, tu zapewne nie dasz wiary idealne są wymiary: (1024x768) Problem się pojawił taki, że do dupy te jebaki co na kafe się śliniły i o żonie tej marzyły Przeto nasza piękna żona była wciąż niepocieszona Aż nareszcie! Kij wam w oko! Tak to Ja, Ja jestem spoko! Pierwsza randka – Chryste Panie! Jakież było to jebanie! Bóg wysłuchał me pacierze (chociaż w Boga ja nie wierze) Co klepałem zawsze rankiem „Boże daj mi nimfomankę” Ta kobieta drodzy moi powoduje że mi stoi zajebiście aż dwie doby i nie znajdą się sposoby żeby zmienić ten stan rzeczy choć natura temu przeczy chociaż tęgie są spuszczenia choć mam takie przypuszczenia że na wióry zetrę chuja to się dalej będę bujał bo kochanka dalej krzyczy, że to mało dla jej chcicy i się znowu upomina piękną dupę mi wypina „Skocz kochany po tajgera bo mnie weźmie tu cholera, chcę by kutas twój stalowy jak karabin maszynowy ruchał zdrowo cipkę moją bądź rozkoszy mej ostoją! Jak zapomnisz o mej dupie to ci na skleroze kupie jakieś prochy mój kochany Ruchaj mnie jak pojebany!!!” Słysząc takie deklarację i uznając święte racje trzeba być totalnym zjebem, by się żywić samym chlebem Skoro moja kochanica, to chodząca żywa chcica toteż wszelkie mam zamysły żeby chore swe pomysły wnet wprowadzić w nasze życie tutaj mi nie uwierzycie lecz na naszej randce drugiej moje przyrodzenie długie wzięła całe do buziaka jakbym miał małego ptaka :) Ale kutas całkiem spory a więc buźka ma opory moja kochaneczka zatem wciąż mnie raczy deepthroat'em i wymaga bez szemrania: „wal mnie aż do porzygania” Teraz mamy piękne plany chcę na śmierć być zaruchany!! Tej kobiecie chcę pozwolić, by jebała mnie do woli, żeby wszelkie swe fantazje szykowała na okazje na kolejne to spotkanie Moja Pani, niech się stanie wedle twojej świętej woli i niech kutas mnie nie boli, gdy Cię zerżnę 10 razy niechaj kutas mój bez skazy zniesie każde wymaganie cipa, dupa oraz ssanie a jak padnę na posłanie to znów czas jest na lizanie I tak w kółko, tak do rana, jak już będziesz wyjebana to następnie już o wschodzie można ruchać w samochodzie a jak mocno nas poniesie to pierdolić można w lesie dymać można też na plaży kiedy słońce mocno praży Możesz wspierać się o brzozę a ja Ci od tyłu włożę Dupę wypniesz mi do słońca będę jebał Cię bez końca Tym sposobem moja miła będziesz spermę z chuja piła niczym sok ananasowy który jest na prawdę zdrowy Bo ty jesteś suką moją a ja chcę być dziwką Twoją Stąd na każde powitanie strzel mi w pyska, zrób mi lanie wówczas od samego rana będziesz ostro traktowana. Tak to bywa drodzy moi gdy na darmo chuj nie stoi kiedy piękna nimfomanka znajdzie wreszcie git kochanka. :)

to podpisane Witkacy to mojego:) a to podpisane Facet marzenie niestety nie;) szkoda:D

Gość
Wy zboki :o :D :D :D

Gość bombol
Hahahahahahahhahahahahaha jaki zajebisty wierszyk!!! Szaacunek dla autora!!!

Gość
Złotus jakie wy? jakie Wy? o karcie czlonkowskiej zapomniales? Kocham Ciebie Skarbie 👄 ❤️ Idę do fryzjera podciąć jerzyka :P ;) :D btw. w pracy nieraz myślałem żeby iść do ubikacji :o :o :D ale nie zrobiłem tego... :o :D :D :D

Gość anulllkaaaa25
Wiersz jest zarąbisty :D

Gość brawo żona
ładnie się spisałaś:D

Gość smells like 90
dołączam do klubu niewyruchanych.

Gość
🌻 Żonko 👄 :D :D jeżyk na głowie i na dole też... :P ;) ;) Miedzy Nim a pępkiem czarny pasek włosków :P ;) Jest duży można go trzymać...ciągnąc..delikatnie ugniatać.... :P :P ;) ;) Ciągnąć za włosy zasłaniać oczka opaską, aresztować w kajdanki, podduszać to lubię ... moją Ż.... piękną suczkę .... :P :P ;) ;)