Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

komu sie takchce ruchac jak mi?

Polecane posty

Gość smells like 90
fajnie, fajnie Złoty piszesz... ale bez opcji "podduszanie" :P

Gość
OZP,MITOMANE I MIKROKNAŻKI-IT'S MY LIFE Twoja stopka :D kocham to..... ;) ;)

Gość smells like 90
noo...'chopaki' fajnie grali....szkoda tylko, że kurt skończył z kilkoma gramami ołowiu we łbie...moze by jeszcze z niego byly ludzie..

no ufff skleciłam:D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Do mojego Ukochanego- Ruchacza Zawodowego: Żeby Tobie się odwdzięczyć Za poemat o nas piękny Taki zamysł teraz mam A czy dobry-oceń sam: Gdy się spotkamy w niedzielę Dam Ci rozkoszy wiele Oto mój plan co zrobić mam: Na dzień dobry Ci siarczyście dam buziaka oraz z liścia przypierrdole bardzo mocno każąc yebać mnie ochoczo cały ranek, przedpołudnie będziesz walił mnie przecudnie. Chcę złączenia naszych płynów (tutaj brakło mi cos rymów:)) w moich ustach oraz doopie może więc tajgera kupię. Byś marudny nie był wcale GG wykonam doskonale, nie rzygając przy tym bo do perfekcji umiem to:) Kiedy spuścisz się w mym gardle złapię Cię za buźkę ładnie i chwytając Cię za zęby splunę resztką Twojej spermy:) Będziesz moją dziwką,Skarbie Każę Ci się lizać ładnie az do pierwszych spazmów, drżen widze,żeś znow twardy jest jak pień A więc, moj kochany trzeba jak króliki dziś sie yebać! Wejdziesz teraz swoim choojem w moją dupę do oporu, A ja za to po kryjomu trzasne w pyszczek od niechcenia Byś był bliski juz spuszczenia w moją doope, mój Aniele ślinką Cię uraczę zdrową byś pierrdolił mnie morowo. Ruchaj mnie na łóżku, w wannie Na tapczanie oraz w saunie Będę Twoja Suką, Panią wiedźmą tylko do yebania, Tyś moj Władca,mój Kochanek Ruchacz oraz bawidamek Kiedy krzyczę jak w horrorze chuj Twój twardy niczym orzech (Włoski,zeby nie było- jest cudownie i tak miło) Pierrdol mnie Jebako mój Moim Panem jest Twój Chuj! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość smells like 90
nie zle, ale faceta lepsiejszy :P

Gość anulllkaa25
najlepsze dwa ostatnie wersy :P jutro tak przywitam swojego yebakę jak z pracy wróci. :P może jakieś fraszki ktoś zarzuci? :P

Gość
Żonko 👄 JESTEŚ WIELKA pragnę Ciebie :P :P ;)

Gość anulllkaaaa25
jakie wyznania..... umówcie się na jakiś cyberek czy jak....

fraszka?? prosze bardzo: na roochacza leśnego Zawodowo ssie Ci pałkę w nagrodę żeś nie pedałkiem:D:D

Gość anulllkaaa25
a coś na dzien dobry? :P

Gość smells like 90
do szanownych dam :P też macie taką chcicę w dni płodne jak ja? :D :P

Gość koniokrattt
lepsze od cipeczki są ciasne dopeczki. mata fraaaszkieee. ja też w dni płodne mam wielką chcicie. z tym ze takie dni wystepuja u mnie codziennie.

za Wisłą to te dzikie pola gdzie Jarek ten od pissu ratunku woła ________________________________ :o wracając do tematu, jakoby już z rana to ma suka Aniutą zwana w piątek przybędzie wieczorem najpierw będę jej bił czołem potem ją wyroocham tradycyjnie czyli wsadzę se wszędzie. ______________________ dobranoc łosie 😴

Gość facet marzenie
Dziękuję moja kochaneczko za ten pikny poemacik. Tak właśnie zrobimy. Jak mnie znowu wena chwyci to coś jeszcze napisze tutaj.

Gość smells like 90
sama nie potrafisz sobie pomóc?:P

Gość smells like 90
jak to mówią: lepszy rydz niż nic :P w zasadzie cierpię na podobny problem. z tym ze u mnie on jest trudniejszy do rozwiązania, bo żem cnotka niewydymka z duzym libido, a mena brak.Aaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gość smells like 90
albo cyber.

hm...a zamkniecie oczy? bo to raczej konieczne będzie. :p