Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja55

choroba lokomocyjna

Polecane posty

Gość kaja55

Co polecacie (oprócz aviomarinu bo po nim jestem śpiąca i boli mnie głowa)

Gość kotka222
niktorym pomaga sproszkowany imbir np Avioplant albo Locomotiv ale mi akurat nic nie pomaga, jedynie aviomarin tak troszeczke

ja nie mam osobiście choroby lokomocyjnej ale zawsze sie zastanawiam czy jak ktos ja ma to czy może kierowac auto??

Gość gosia bluszcz
W aptece kupiłam Aviocar pastylki do ssanoa są niezłe nie lubię łykać tabletek więc mi odpowiadają.

Gość kotka222
a ten Aviocar to co ma w skladzie??

Gość dana vz. 77
mnie pomagają gumy miętowe, żuję przez całą drogę i jeszcze ani razu nie miewałam objawów. ewentualnie musi mnie ktoś tak zagadać, żebym nie skupiała się na otoczeniu. reszta sposobów to dla mnie porażka. a co do prowadzenia samochodu, może, bo nie patrzy na boki, a przed siebie i jest przynajmniej minimalnie skupiony na jeździe, nie ma czasu na chorobę lokomocyjną :)

tedi_ ja mam chorobę lokomocyjną i objawy mam tylko wtedy gdy jestem pasażerem.Gdy sama prowadzę samochód nic mi nie jest.

a wiec jakbyśmy sie na czyms skupili np. w pociagu tak mocno jak za kółkiem to bysmy nie mysleli o chorobie??

no wiec autorka ma odpowiedz :) skup sie! Najlepiej posłuchaj VERBY :):)

obojętnie czego byle tylko znała słowa i podobała jej się ta muzyka;) ja np słucham punku i metalu bo lubię ;P

tak zgadzam się zawsze jak jestem zajęta czymś w podróży to nie mam żadnych objawów choroby lokomocyjnej i ze swoich obserwacji zauważyłam też, ze nie nalezy podróżować z pustym żołądkiem, bo jest gorzej :D Ja zawsze robiłam ten błąd, że przed podróżą nic nie jadłam ze strachu żeby nie haftować :O

mi pomagał zapach miety, albo zwykle tiktaki no i aviomarin jak robilo mi sie nie dobrze to probowalam zasypiac ( to tez mi pomagało )

dokładnie, pusty żołądek szkodzi bardziej;) btw Lady Love fotki w stopce są twoje??Jeśli tak to wygladasz na sympatyczna osobę :classic_cool:

Gość Odp. dla kotka222
Aviocar w składzie ma ekstrakt z imbiru, mięty i rumianku.

Gość ja to myślę
Bols najlepszy

skup sie na czymś i nie pij, bo nie bedziesz wiedziala gdzie wysiasc z pociagu lub busa